Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен антипатичен ми е Роберт, не знам зошто и не знам како, ама како појава ме иритира по тро............

jarboli - samo ponekad

Добра, добра, иако не ме погоди баш од прва, барем не од почеток. А и имам некоја одбивност кон српско-хрватски вокали. Ама кога стигнуваш до средина веќе си залетан, возиш и убаво ти е. Добра е, само немам идеа што да напишам повеќе и затоа ќе одолговлекувам и ќе трескам сега вака глупости за тие што не читаат текст туку само ги гледаат линковите и пишуваат по два збора да си помислат „еј види колку многу испишано, браво за дечково, сигурно е многу кул и има добра фризура“. :)

Do Make Say Think - In Mind

Добра е музикава/песнава, но некако повеќе е како за реклами, отколку да ми текне некогаш да си ја пуштам за да ја слушам:)

LOZANO - Koga mene ke me nemas

:)

Од Лозановски немам многу преслушано, просек пејач, не по мој вкус, исто и песнава, никако моето уво неќе да ја прими, и не би ја примило. Не поминувам.

Tesla - Love Song

Dobra numera, momentalno sum vo takov slicen fazon :)So ogled na to deka ne slusam mnogu vakva muzika, imav slusnato negde za grupava ama ne mozam da se setam od kade :)
Eve sega oficijalno slusnav nivna prva pesna i top e, me bendisa :) (y)

Iron Maiden - Alexander The Great

Auuu Princ koe pesnishte, ova e himna bre, se sekjavam na vremeto, doma nemase pc - a na sistem slusalici legnata so glava nadole i pesnava, kako mi opusta nervi neznam, himna!

Chokoladniot shekjer moj :love:

Jimmi Hendrix - Foxey lady

Чил песна која ми направи филм да се возам ноќно време со градски превоз во кој нема да има ниту еден патник освен јас, и да гледам онака низ влажните улици од градот осветлени од уличното осветлување.

Boduf Songs-Modern Orbita

Маркетинг :D
Ти го снимаше видеото? Иначе, како за прв пат, добра е, ме потсеќа на тивкиот саундтрак од првата сезона на тру детектив, гитарчето башка ми праи ќеиф.

Hugo Kant - In The Woods

Маркетинг :D
Ти го снимаше видеото? Иначе, како за прв пат, добра е, ме потсеќа на тивкиот саундтрак од првата сезона на тру детектив, гитарчето башка ми праи ќеиф.

Hugo Kant - In The Woods
Јас бе, од Мариово е. Едно така фино депре место во кое има над 300 куќи, со 15 жители вкупно. Куќите се порадаваат по 3-4 илијади евра, онака џабе, ама малку е далеку и нема ништо. Е добро де депре е онака фино, да си го прчи човек ко во хорор филм пред масакр некој :D Да имав пари би си купил.

п.с следниот да го коментира линкот на Енџру за Хуго Кант, да не бидам јас ко да си прајме муабет еден под друг за песните само.

Не би коментирал нишо посебно за класика од Хендрикс. Шо џабе ќе ја тупам.

Degiheugi - Qu'attendez vous de moi?

E bash toa nekna go slushav Steve so voodoo child, mislam Steve e virtuoz (na Vlatche nash milenikot) arno ama dzabe go nema istiot filing dali faktot deka znam oti ne e Hendrix ili neznam, a druga rabota e shto Jimmi e levak i toa e veke sosema druga prikazna ..

eve slushni go i ti pa kazhi mi

https://www.youtube.com/watch?v=OEJh2FFUUoU

Erik neme brisi ova e pouchno :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom