Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ova od brakjata, i ako ne slusam vakva muzika ali gi postuem, oni disat za ova, da vidis koa mi proagjaat pred kukja so koli ozvuceni poskapi od kukjite od koi ziveat :D

Koga sme veke kaj niv :)

Seal - Kiss from a Rose

Јас мислев за вакви кавали се работи. А песната всушност да ти ја обработувала омилената тема на сите вистински поборци за традиционалните вредности.

Sigur Rós - Hoppípolla

Последно уредено:
Вери Гут. Иако Sigur ми се ептен специфичен бенд со кој не успеав максимално да се приврзам, песнава ми е медовчиња.

The Sound - Jeopardy

Ги слушмав пред некое време, екстра бенд, со одличен звук.... се на се лајк ит.

METZ - Acetate

Песнава е баш песна за еден летен ноќен концерт на отворено........, онака сите да се издрмаат, да ја извадат негативната енергија од нив:)

Елена - Црно и Бело

:)

Прв пат слушам и за самата песна и самиот изведувач, по самиот почеток се чувствува дека ова е класична музика, и веројатно шпанецов (?) е дел од класицизмот. Убави звуци се на се.

Julio Iglesias - Baila Morena

Тоше беше добар печај, има многу добри песна, соба за тага му е една од нив. Се палев на неговите песни едно време, сега не го слушам толку многу, само понекогаш кога слушам радио ако пуштат некоја негова песна.

Piloti - Leto

Пилоти се ок. Бенд од младоста. Плус цимерчево (турбофолкер отепан) ептен ги сакаше, кога имаше моменти каде омекнуваше и се запрашуваше-Шо прам со животов? :D Ретки беа ама си ги слушавме заедно и пиевме по малку. Времиња беа тие у пм.

Brian Eno - And Then So Clear

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom