Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Добро вози чудово, могуче и до слушалкиве да ми е but i like it :) ќе ги преслушам овие некоаш валда :)

Shahmen- Luck

песнава е само за да седиш надвор во некоја летна ноќ, на тераса со поглед во ѕвездите и слушалките на уво. Песната е измислена за таков момент.

Joe Cocker - Summer in The City

Не ми се аресе. Џоко знае(ше :\) со своите преработки некои песни да ги носи на сосема друго ниво. Оваа му е нешто како меѓуспрат.

Mastodon - The Motherload

Мастодон ми се некако одамна подзаборавен бенд во некоја подзаборавена плејлиста. Изглеа не можам со се да се држам и овие песни не сум ги преслушал. Still sounds nice :)

Hail Mary Mallon- 4AM

Мастодон ми се некако одамна подзаборавен бенд во некоја подзаборавена плејлиста. Изглеа не можам со се да се држам и овие песни не сум ги преслушал. Still sounds nice :)

Hail Mary Mallon- 4AM
Таков жанр на музика слушам обично и не ја знаев песната, по неколку малтретирања на рипит копчето почна да ми се допаѓа :D

Pretty Lights - Finally Moving

Миле мене ми е окј пејач, го има слушано по фестивали и по радиа, си пее човекот од душа, има и добри песни, пример како оваа погоре со добар текст и одлична мелодија.

Def Leppard - Long Long Way to Go

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom