Песна за душа

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
кој ве ебе..

махи махи махи махи..

штранга, да не ти е утка нешо објаснувањето :) ?

Офчар напиша:
кој ве ебе..

махи махи махи махи..

штранга, да не ти е утка нешо објаснувањето :) ?

mislam deka ne e ...a koe e tvoeto objasnuvanje ???

Adrijan напиша:
eeh sto bi praele bez shtranga-LEGENDA, fala milion puta:cuc: sega znaem sto znaci .eve nekoa od mene Oliver Dragojevic-sto to bijese ljubav ili od Grupata BOLERO-Jelena :party2: :pos: :pov:

ej i moze znae nekoj kade ke ima zabava makedonska u germanija ovoj ili drugiot mesec

moze srpska ???

pa mi zdosadija vise tie srpski/hrvatski zabavi,ovde slabo ima zabavi makedonski ,nema narod (kulturen).ednas bea Kismi i Lidija spasovska,bese ok.a inace bez veza.

ja ushte ne sum bila na makedonska zabava ( ne sum nis slusnala kaj ima , mozebi zatoa sto tuka ne poznavam makedonci :( ) a cesto visam na srpskite :party3:

da ne se falam ama skoro so site peaci srpski sum sedel na masa, ne e vise interesno.ima cetiri diskoteci ovde srpski(hrvatski bosanski) pa i mnogu cigancinja ima ovde,i zatoa nesto novo da bide.a znaem da ima negde u Germ. Diskoteka nasa mak. i zabavi redovni

Adrijan напиша:
da ne se falam ama skoro so site peaci srpski sum sedel na masa, ne e vise interesno.ima cetiri diskoteci ovde srpski(hrvatski bosanski) pa i mnogu cigancinja ima ovde,i zatoa nesto novo da bide.a znaem da ima negde u Germ. Diskoteka nasa mak. i zabavi redovni

:cuc::cuc::cuc:

Пер одамна ја знам ја оваа :)
Заразна е. Ама не е толку добра како „Троши ме ове ноќи“

ne kazuvaj libe dobra nok ne odi doma rano ti najdobro vreme e od nokta zaedno da sme ja i ti
NEMA PESNA PO ZA DUSHA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom