Песна што засекогаш ќе ја памтите

• Креатор на темата Креатор на темата P.cat
  • Време на започнување Време на започнување
ubi me nezno so ovaa pesna

Славе Димитров-Чија си нема никогаш да ја заборавам, според мене најдобра македонска песна!

песна која секогаш ке ја паметам е fade to black од metallica, зашо песната е чиста вистина!

pa ima poveke ama bi gi izdvoila nemo od nightwish i my immortal od evanescence tekstovite se neverojatni a klavirot na my immortal.....ufff

pa ima poveke ama bi gi izdvoila nemo od nightwish i my immortal od evanescence tekstovite se neverojatni a klavirot na my immortal.....ufff
Еј браво за Nightwish i Nemo многу јака песна. Респекат
Иначе други песни овака New years day od U2, Linger - Cranberries,
Igri bez granici - Toska, i mnogu drugi.:vozbud:

Always - Bon Jovi
Rocket Queen - Guns N' Roses
Is this Love - Whitesnake
Holiday, Born to touch your feelings - Scorpions

You Spin Me Right Round - Dead Or Alive... Епа мислам дека се убив од слушање на песнава

песна која секогаш ке ја паметам е fade to black од metallica, зашо песната е чиста вистина!

Еве дечково се изјаснил место мене :wink:
Дефинитивно Fade to Black - Metallica

Па, прилично многу се, а исто така има многу песни шо и да сакам не можам да ги заборавам, затоа шо веќе ми се врежани во меморијата и во секое време би се сетил на некоја одредена песна шо ја сакам и одредени работи поврзани со неа

Faithless-Miss You Less See You More

1.Lose Yourself-Eminem-Едно време живеев според зборовите од оваа песна.
2.Insomnia-Faithless
-Поради неа почнав да слушам електро.
3.Burning Up-Astral Proection-За мене,совршената трака.
4.Cry me a river-Justin Timberlake-Не знам...u were my sun,u were my earth...затоа.
5.Smile-Lily Allen-Без особена причина,едноставно,девојката ми личи на некој шо нема да го заборавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom