PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
milanez4e-Gogi-ManUtd-6-2
milanez4e-GogiManUtd-4-0 prekin 32 min

18 4asa online sum moze da igrame ako saka nekoj

Guner L koga ke izigrame jas i ti edna prijatelska ?????? Ajde

малку ке ги искоментирам следниве утакмци се надевам нема да ви пречи!

мкгуннер - реддевил4евер 0-0 (1-3 продолженија)

цврста игра со моја доминација на средината од теренот!3 мои шута во продолжение 3 гола!2 шута негови во продолж. 1 гол! :vozbud:

мкгуннер - реддевил4евер 1-1 (1-2 продолженија) не следев мн.статистика на оваа но беше слична на првата голот за 1-1 го даде во 90 мин

мкгуннер - реддевил4евер 1-0 гол во првата минута воедно и единствен шут на голо од негова страна во цела утакмица посед на топка 40-60%

мкгуннер - реддевил4евер 2-2 (2-4 продол.) слично како и другите натпревари голот за 2-2 го даде од пенал во 90 мин. но затоа пак судијата судеше 2 пенали за мене во продолжение!

PS:каде е тој мкгунер кој победуваше по 10-1?По сета оваа статистика сум имал срека!!!што се подразбира под срека? :pos2: :vozbud:

abe jas sakam da igrame ajde

касно е!утре ако сакаш!!! :smir:

малку ке ги искоментирам следниве утакмци се надевам нема да ви пречи!

мкгуннер - реддевил4евер 0-0 (1-3 продолженија)

цврста игра со моја доминација на средината од теренот!3 мои шута во продолжение 3 гола!2 шута негови во продолж. 1 гол! :vozbud:

мкгуннер - реддевил4евер 1-1 (1-2 продолженија) не следев мн.статистика на оваа но беше слична на првата голот за 1-1 го даде во 90 мин

мкгуннер - реддевил4евер 1-0 гол во првата минута воедно и единствен шут на голо од негова страна во цела утакмица посед на топка 40-60%

мкгуннер - реддевил4евер 2-2 (2-4 продол.) слично како и другите натпревари голот за 2-2 го даде од пенал во 90 мин. но затоа пак судијата судеше 2 пенали за мене во продолжение!

PS:каде е тој мкгунер кој победуваше по 10-1?По сета оваа статистика сум имал срека!!!што се подразбира под срека? :pos2: :vozbud:
JUST ANOTHER EATING SHEAT JUNKY!:drk::drk::drk::tapp:
ТАБЕЛА.....ТАБЕЛА....ТАБЕЛА....:drk::toe::pos2::pos2::baeh:
PS:Ке го најдеш на табелата.....кај што мислам дека ти беше 10-ти???:tapp::kesa:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

JUST ANOTHER EATING SHEAT JUNKY!:drk::drk::drk::tapp:
ТАБЕЛА.....ТАБЕЛА....ТАБЕЛА....:drk::toe::pos2::pos2::baeh:
PS:Ке го најдеш на табелата.....кај што мислам дека ти беше 10-ти???:tapp::kesa:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
хахаха знаеш ли да поднесеш пораз?:pos2:

Никола Волково-Миланез4е-2-4 прекин (65 мин)

So e toa PORAZ ...? (10-1) TAKA?!:kesa::tapp::baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2:

abe kako ovoa da si go napravam za da igram ima li negde kade pisuva

abe ajde dajte server koj saka da igrame prijatelska

Некој дан сака да изиграмо, а и успут да ми каже шо како... дека ја наместив тоа потребното па да видим дал ќе може да се игра :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom