PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
reddevil4ever по се изгледа не си имал разиграна двојка,Ај вечер ке играме Форца и Ман.Утд јас и ти па да им покажиме кој е кој?Се согласувате?:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Jaс сум за,ако сакаат другите може..Ставете термин овде на темава,само да е после 1 и пол саат,оти до тогаш сум на турнир...

абе ме распукнаа двојките.јас и ти,они кој сакат нека се :smir:

i za uteha reddevil4pesko-Forza 2-1 (so 300 maki )

хахахахаха во 90 минута намали за 2-1 цело време ташак си играв со тебе бе,какви маки? :pos2: :pos2: :pos2:

Кој е за пријателска нека пише:vozbud:

Кој е за пријателска нека пише:vozbud:
ајде еве ја само дај стај ме на мсн да објасниш како иде онлине првпат играм.

Ајде некој кој сака пријателска нека ме адне на мсн, да го испробам ова psl-во :pehar:

Вака,пошо со лигата не бидна ништо,а и темата е затворена ќе пишам овде...
Значи утре ќе отворам тема каде ќе може да се пријавувате за купот...Значи ке биде како претходниот куп,ке бидеме 16 играчи во 4 групи по 4,и купот ќе се игра 2 недели..првата недела 3 кола од лигата(ке се игра секој со секого по еднаш) и втората недела 1/4-финале,1/2-финале и финале..Значи утре ке отворам тема кој сака нека се пријавува додека не се пријават 16 играчи...позз
:helou:
Ааа,и ова ќе заборавев да кажам ако има некој кој мисли да се пријави и после 2-3 дена да се откажи воопшто нека не се пријавува!

Вака,пошо со лигата не бидна ништо,а и темата е затворена ќе пишам овде...
Значи утре ќе отворам тема каде ќе може да се пријавувате за купот...Значи ке биде како претходниот куп,ке бидеме 16 играчи во 4 групи по 4,и купот ќе се игра 2 недели..првата недела 3 кола од лигата(ке се игра секој со секого по еднаш) и втората недела 1/4-финале,1/2-финале и финале..Значи утре ке отворам тема кој сака нека се пријавува додека не се пријават 16 играчи...позз
:helou:
Ааа,и ова ќе заборавев да кажам ако има некој кој мисли да се пријави и после 2-3 дена да се откажи воопшто нека не се пријавува!

многу глупо испадна ова со лигата,требаше да не примаме секакви пи**и али ајде здравје,кажете кога ке почне купот да се пријавам,и нема да се откажам додека не играм со реддевил4евер во Финале :vozbud::vozbud: !:pos2:

многу глупо испадна ова со лигата,требаше да не примаме секакви пи**и али ајде здравје,кажете кога ке почне купот да се пријавам,и нема да се откажам додека не играм со реддевил4евер во Финале :vozbud::vozbud: !:pos2:
ако играме во иста група јас ти и уште еден подобар да има,верувај дека нема да ги минеш групите :smir:

devil forver-reddevil4ever 1-3
devil forever - reddevil4eveр 2-1

во 85 и во 90 му направив пресврт со бензема:smir::vozbud:

reddevil4ever - hriste 2-2
reddevil4ever - hriste 1-1
reddevil4ever - hriste 2-1
reddevil4ever - hriste 6-1

Reddevil4ever - hriste 2-2
reddevil4ever - hriste 1-1
reddevil4ever - hriste 2-1
reddevil4ever - hriste 6-1

Тапа бев:kesa: