Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
Е за втоорта ептен се збрхах за 1 мин 3 гола примах и не ми се играше повеке шо:jaj:Hriste - Timce 1-2
Hriste - Timce 6-0 moze da bide zadovolen oti so 6 gola pomina :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е за втоорта ептен се збрхах за 1 мин 3 гола примах и не ми се играше повеке шо:jaj:Hriste - Timce 1-2
Hriste - Timce 6-0 moze da bide zadovolen oti so 6 gola pomina :wink:
Jaс сум за,ако сакаат другите може..Ставете термин овде на темава,само да е после 1 и пол саат,оти до тогаш сум на турнир...reddevil4ever по се изгледа не си имал разиграна двојка,Ај вечер ке играме Форца и Ман.Утд јас и ти па да им покажиме кој е кој?Се согласувате?![]()
i za uteha reddevil4pesko-Forza 2-1 (so 300 maki )
ајде еве ја само дај стај ме на мсн да објасниш како иде онлине првпат играм.Кој е за пријателска нека пише![]()
Вака,пошо со лигата не бидна ништо,а и темата е затворена ќе пишам овде...
Значи утре ќе отворам тема каде ќе може да се пријавувате за купот...Значи ке биде како претходниот куп,ке бидеме 16 играчи во 4 групи по 4,и купот ќе се игра 2 недели..првата недела 3 кола од лигата(ке се игра секој со секого по еднаш) и втората недела 1/4-финале,1/2-финале и финале..Значи утре ке отворам тема кој сака нека се пријавува додека не се пријават 16 играчи...позз:helou:
Ааа,и ова ќе заборавев да кажам ако има некој кој мисли да се пријави и после 2-3 дена да се откажи воопшто нека не се пријавува!
ако играме во иста група јас ти и уште еден подобар да има,верувај дека нема да ги минеш групите :smir:многу глупо испадна ова со лигата,требаше да не примаме секакви пи**и али ајде здравје,кажете кога ке почне купот да се пријавам,и нема да се откажам додека не играм со реддевил4евер во Финале!:pos2: