PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
марко414 2-2 $h@dow m@n ( 4-2 на пенали) :helou:

марко414 2-2 $h@dow m@n ( 4-2 на пенали) :helou:

јака утакмица беше:vozbud: и мојот гол од корнер...:vozbud:

а зашо не ми сецкаше??а со никола коа играм,у едно полувреме сецка у друго не, а со марко не сецкаше ниту во едно:vozbud:

*phoenix*-milanez4e-4-5
Доста интересен натпревар.Многу шанси и голови.Во прво полувреме имав 15-2 ама во второ се разигра миланезче и ми даде голови во секој случај добар меч.

phonix daj msn za da igrame posle

Nikola Volkovo-devil forever 2-1

Nikola Volkovo-reddevil4ever 5-2

Nikola Volkovo-milanez4e 3-2

reddevil4ever - mkgunner 4-5
reddevil4ever - mkgunner 0-3

*phoenix*-milanez4e-2-5
*phoenix*-milanez4e-0-2 prekin 45 min.
*phoenix*-milanez4e-1-1
*phoenix*-milanez4e-1-6

Конечно и ја средив, изиграв 2 партии со reddevil4ever , една он ме победи, една ја... резултатите не ги памтам дека играв онака од мерак :)

Му дадов и пач нов да пробаме со нови играчи дека вака нема мерак, глупо е... ама нешто не сакаше. Коа игра против компјутерот може а онлајн неможеше пак старите играчи... тоа нервира, некој дан знае како да се намести тоа? :(

reddevil4ever-milanez 3-2
reddevil4ever-milanez 2-3
reddevil4ever-milanez 3-1
reddevil4ever - milanez 2-0 :smir:

Конечно и ја средив, изиграв 2 партии со reddevil4ever , една он ме победи, една ја... резултатите не ги памтам дека играв онака од мерак :)

Му дадов и пач нов да пробаме со нови играчи дека вака нема мерак, глупо е... ама нешто не сакаше. Коа игра против компјутерот може а онлајн неможеше пак старите играчи... тоа нервира, некој дан знае како да се намести тоа? :(

Не може тоа да се намести никако, пробував со многу пачеви не успеав.
Според мене не е битен пачот, битно е да се дружиме :smir:

кој е за една пријателска:smir:

Не може тоа да се намести никако, пробував со многу пачеви не успеав.
Според мене не е битен пачот, битно е да се дружиме :smir:
Да битно е да се дружиме, него немора со екипи да играме... може со држави и онака таму секогаш се истите играчи :)

reddevil4ever - phoenix 1-2
reddevil4ever-phoenix 3-4
reddevil4ever-phoenix 3-2
reddevil4ever-phoenix 2-2(4-3 prodolzenija) e ovaa mi bese najteskata pobeda do sega.imav sansi sutevi,promasiv i penal a na kraj od 70 do 80 min primiv dva gola i dobiv crven karton pa morav da igram so formacija 2-4-3 :kesa: :vozbud: :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom