LordDragonII
Dr.Strangelove
Ovaa mashina nee preporachlivo da ja ima sekoe domakinstvo tuku ke se gradat pogolemi mashini so golema moknost na proizvodetvo na Elektrichna Energija a domakinstvata ke ja koristat dosegashnata mreza na prenis i ke se plaka minimalna taksa bez strujo mer za merenje na potroshena Energija.Apoedinechni mozat da koristat kaj shto nema instalirano prenosna mreza na EE.. A za vozilata toa e druga prikazna ili site vozila ke se dvizat na elektrichen pogon ili so polnenje na akumulatorite ili direkno vgraduvanje na PM KAKO POGON.POZDRAV
Значи вашата машина на некој начин не е еко - френдли (пријателска) колку што можев да ве разберам. (се извинувам, иако се занимавам некои 7-8 години со ова сепак сум аматер на оваа поле)
Какво ќе виде влијанијето во однос на животната средина и нејзината флора и фауна со нивните ендемични видови (како што се Lynx lynx кај фауната или Lemon Haze кај флората) ?
Мора да не разберете сепак, ние граѓаните имаме основ да бидеме загрижени за нашата животна средина, флората и фауната со оглед на моменталните и актуелни еколошки ситуации.
Благодарам.
едит; несакајќи сум го прескокнал делот околу "минималната такса" бидејќи не ми е јасно колкав процент (а имам и мрзливо око) од тие средства ќе бидат применети за амортизација и одржување на овој продукт кој несомнено е утилитарен и кој е вашиот став кога станува збор за за антипозитивизмот за кој мантрал Вебер и Мајхлс или Чарлс М. Шулц ?
Благодарам, @Vojo Ushevski
Последно уредено:

[DOUBLEPOST=1514463055][/DOUBLEPOST]