People's Choice Awards 2012

С

сашенко

Гостин
Интересно отворање на наградите со Пени и Барни:

Предтоа имаше и специјален скеч со кастот на The Big Bang Theory, ама никаде го нема.
Хаха ептен е добро, има некаде по интернетов да се симне или да се гледа бар целиот настан?

G

grande-juve

Гостин
Bridesmaids.....you have got to be kidding me:facepalm:
kidding не kidding, Bridesmaids во споредба со другиве номинирани и тоа како има преодна оцена.

Него за вакви награди само Рики Џервејс, би имал "материјал" и за извоз

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
kidding не kidding, Bridesmaids во споредба со другиве номинирани и тоа како има преодна оцена.
Вкусови се во прашање, ама Bridesmaids можат вода да му носат на Стив Карел и на Гослинг во Crazy, Stupid Love.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Не знам што се замарате толку со овие награди, и онака скоро никој не ги сфаќа сериозно.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Хаха ептен е добро, има некаде по интернетов да се симне или да се гледа бар целиот настан?
http://zamunda.net/details.php?id=294618&comments=1#startcomments

Вкусови се во прашање, ама Bridesmaids можат вода да му носат на Стив Карел и на Гослинг во Crazy, Stupid Love.
Сериозен си? Crazy, Stupid Love? Невозможно, не ми се верува како може на некој да му се сфиѓа тој филм, жално..
Знам дека се работи за вкус, ама Стив Карел дефинитивно треба да престане да глуми во "комедија"

Ако некој требало да земе награда од таа серија тоа дефинитивно е Иан Сомерхалдер. А она за најдобра тв комедија, ноу комент...
Иан беше номиниран за ТВ драма актер ама не доби ништо

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Oмилен филм - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Омилен акционен филм - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Омилени филмски улоги - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Oмилена адаптација на книга - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
wow.. браво за изборот..
не се ни сомневав :) (y)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
За мене не се баш многу битни овие награди. :) Некако мислењето на повеќето луѓе и моето не се сложуваат баш, но добро филмовите кои мене ми е допаѓаат се премногу добри за да бидат дел од овие награди.

Единствено ги следам само поради хумористичните серии, и брилијантната актерска екипа која се наоѓа зад нив.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Нема потреба да се чудите на изборот, ова е на ниво на MTV Movie Awards... чудно што Бибер не го одбрале у некоја категорија... :rolleyes:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Нема потреба да се чудите на изборот, ова е на ниво на MTV Movie Awards... чудно што Бибер не го одбрале у некоја категорија... :rolleyes:
Епа јас се радувам шо можев да си го гледам целото шоу без Биберот и лезбејката на годината Selena GomNez :icon_lol:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Многу потценувате :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
(y) za NPH i HIMYM , sega ke se javat nekoj hejteri kako ne bese najaka komedija za 2011 voedno i najak lik pred toj od Bing Bang i tie drugite tapa serii

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ок си реков ова интересно ќе биди знаеш, луѓето бираат, ама многу филмови и серии промашиле(според мене) , и затоа ги ставам за релевантин наградите исто колку што се МTV филмските и музичките награди.
ќути барем го нема твајлајт(се кладам следанта година ќе го има и ќе победи )

Kajgana Shop

На врв Bottom