Пеколниот план за Србите - разоткриен

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
неговиот почеток говореше дека си во право ама крајот друго кажа!

Местено,ни месец не пројде од кога го "избраа" се огласија калимеровците на Космет за независност,па потоа Караџиќ и сите останата срања што се десија.Има еден повратен ефект,наместо младината да ја насочат кон про-запад политика со настаните што се десија све повеќе и повеќе ја израдикализираа и национализираа.Ќе пројде генерација две и све ќе си се врати на свое место.:smir:

Његош и Карађорђе се вртат во гроб од денес тие што се на власт.:toe:

Местено,ни месец не пројде од кога го "избраа" се огласија калимеровците на Космет за независност,па потоа Караџиќ и сите останата срања што се десија.Има еден повратен ефект,наместо младината да ја насочат кон про-запад политика со настаните што се десија све повеќе и повеќе ја израдикализираа и национализираа.Ќе пројде генерација две и све ќе си се врати на свое место.:smir:

Његош и Карађорђе се вртат во гроб од денес тие што се на власт.:toe:
Ima pogolem del nacionalna orientirana mladina vo srbija odkolku vo makedonija ama ima i ogromen del evropa po sekoja cena i sto gi zabole za kosovo, karadzic i sve toa tuku edino eu, sloboda bez viza i kako kaj nas rodnata majka bi ja prodale za tie raboti.
Za edna ili dve generaci islamot ke go zavladi pola balkan a jas i ti ke kakame kako dosega kako trebalo da bide a ne kako bidna.

.
- Potvrda toga je izjava Hilari Klinton pre dva dana u Briselu, u NATO centrali. Rekla je doslovce: „Usred čitave svetske krize imamo još posla jer nismo dovršili posao na Balkanu“.

Na pregovorite vo Rambue, Richard Holbruk na novinarsko prashanje: "koga ke ima mir na Blakanot", odgovori : "koga ke se ispravat VERSAJSKITE NEPRAVDI".
Porakata na Hilari dali e del od toj togashen plan. Za koj ne se slushnalo nishto ili jas ne sum slushnal nishto poveke.

Na pregovorite vo Rambue, Richard Holbruk na novinarsko prashanje: "koga ke ima mir na Blakanot", odgovori : "koga ke se ispravat VERSAJSKITE NEPRAVDI".

Но, за кого се однесува тоа?

Прашањето ми е дали ќе сведочиме обединување на Македонија, за каква што лобирал Генералниот совет на македонската емиграција, или ќе сведочиме помало менување на Македонските граници и поголемо на државите на кои тогаш им удрија силни темели?

Или не замајуваат? :)

Ima pogolem del nacionalna orientirana mladina vo srbija odkolku vo makedonija ama ima i ogromen del evropa po sekoja cena i sto gi zabole za kosovo, karadzic i sve toa tuku edino eu, sloboda bez viza i kako kaj nas rodnata majka bi ja prodale za tie raboti.
Za edna ili dve generaci islamot ke go zavladi pola balkan a jas i ti ke kakame kako dosega kako trebalo da bide a ne kako bidna.

Активизам ТМРО активизам....тија што се за ЕУ ти се југокомунисти и продадени души џо балиите.Дирекна акција е единствено решение.:wink:

Е делија!
се палиш на србија ама од далеку.што би рекле кумановци:у туѓега батка поголема патка.
пробај да живееш таму па ке видиш како е , иста мочвара како нашата со таа разлика што тие имаа можност да станат нормална држава за разлика од нас.
ама се потврдува старата дека на глупавиот отпосле му текнува.

Кажи ми Делија аке Србија толку финансиски јака зошто тогаш нивниот динар е послаб од нашиот денар?

Каква врска има тоа...?? Ај ти кажи ми како тоа италијанската Лира е многу послаба од Денарот...??? Да не живееме подобро од Италијанците...??? :tapp:
Имам братучеди кои живеат во Србија и зимаат по 450 евра плата, а таа работа што ја работат таму, овде би зимале одвај 200 евра... :wink:

И што...??? Барем си се интересираат за својата држава и нешто превземаат... А овде што...??? Агрон Буџаку за председател, па Фетише Хуџа за председателКА итд.итд... Ебати државата ебати... :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Каква врска има тоа...??
Како бе каква врска има??? Ем поголема земја ем послаба економија од Македонската.
Имам братучеди кои живеат во Србија и зимаат по 450 евра плата, а таа работа што ја работат таму, овде би зимале одвај 200 евра...

Епа оди не чекај, гарант има место и за тебе таму.

Па да ја оставам Македонија на вас таквите...??? Ни случајно... Не ја оставам да ја изедат одвнатре разни Бугараши и Античари...
И ти си како Албанците,само ја напаѓаш Македонија а сакаш да живееш овде,дај барем една причина што најде во оваа света земја па не сакаш да ја напуштиш? :raz:

Како бе каква врска има??? Ем поголема земја ем послаба економија од Македонската.

Епа оди не чекај, гарант има место и за тебе таму.
Proseca plata u srbija iznesuva 400 evra, Makedonija 250 evra.

Абе ако е толку богата Србија полно луѓе од Македонија ќе одат таму да работат,а не во Западана Европа,Америка или Австралија:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom