Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A Tadic? Izbravte pretsedatel sto i duri negovoto pleme vo crna gora se odkaza od nego i duri i sestramu sto beshe na protestot za karadzic.Марионетка на ЦИА![]()
Ima pogolem del nacionalna orientirana mladina vo srbija odkolku vo makedonija ama ima i ogromen del evropa po sekoja cena i sto gi zabole za kosovo, karadzic i sve toa tuku edino eu, sloboda bez viza i kako kaj nas rodnata majka bi ja prodale za tie raboti.Местено,ни месец не пројде од кога го "избраа" се огласија калимеровците на Космет за независност,па потоа Караџиќ и сите останата срања што се десија.Има еден повратен ефект,наместо младината да ја насочат кон про-запад политика со настаните што се десија све повеќе и повеќе ја израдикализираа и национализираа.Ќе пројде генерација две и све ќе си се врати на свое место.:smir:
Његош и Карађорђе се вртат во гроб од денес тие што се на власт.![]()
.
- Potvrda toga je izjava Hilari Klinton pre dva dana u Briselu, u NATO centrali. Rekla je doslovce: „Usred čitave svetske krize imamo još posla jer nismo dovršili posao na Balkanu“.
Na pregovorite vo Rambue, Richard Holbruk na novinarsko prashanje: "koga ke ima mir na Blakanot", odgovori : "koga ke se ispravat VERSAJSKITE NEPRAVDI".
Ima pogolem del nacionalna orientirana mladina vo srbija odkolku vo makedonija ama ima i ogromen del evropa po sekoja cena i sto gi zabole za kosovo, karadzic i sve toa tuku edino eu, sloboda bez viza i kako kaj nas rodnata majka bi ja prodale za tie raboti.
Za edna ili dve generaci islamot ke go zavladi pola balkan a jas i ti ke kakame kako dosega kako trebalo da bide a ne kako bidna.
Србија тоне...!!!???? А бе дете дај сврти се околу тебе и види кај живееш... Македонија е до гуша влезена од тонење, а он Србија тонела... Бре, бре , бре... :pos2:
Кажи ми Делија аке Србија толку финансиски јака зошто тогаш нивниот динар е послаб од нашиот денар?
Како бе каква врска има??? Ем поголема земја ем послаба економија од Македонската.Каква врска има тоа...??
Имам братучеди кои живеат во Србија и зимаат по 450 евра плата, а таа работа што ја работат таму, овде би зимале одвај 200 евра...
И ти си како Албанците,само ја напаѓаш Македонија а сакаш да живееш овде,дај барем една причина што најде во оваа света земја па не сакаш да ја напуштиш? :raz:Па да ја оставам Македонија на вас таквите...??? Ни случајно... Не ја оставам да ја изедат одвнатре разни Бугараши и Античари...
Proseca plata u srbija iznesuva 400 evra, Makedonija 250 evra.Како бе каква врска има??? Ем поголема земја ем послаба економија од Македонската.
Епа оди не чекај, гарант има место и за тебе таму.
Proseca plata u srbija iznesuva 400 evra, Makedonija 250 evra.