Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457
Зима!!
Колку и да е ладно ќе се подоблечеш убаво и немаш криза.
А на ова жештиниве што ќе правиш?
И гол да се соблечеш пак е неподносливо.

шо знам...повеќе сакам лето пошо обожавам да седам навечер на топло на тераса со нозете на маса :)

лето!!
подобро да е топло ќе си се тушираш и ќе си седнеш како човек дома пушташ клима и уживаш, а на зима студено бррррр снег, мраз, ќебиња покривај се и одма се разболуваш :uvo:

Лето, обожавам сонце. Ако сака нека е на +50степени. Немат да морам да носам 100 партали на мене. А плус то на базен ќе си одам

Кога е лето викаме подобро зима
кога е зима викаме подобро е лето.

Пекол лето.
Сонце, жештина, вода. Уф, едвај чекав да се потстопли сеа времево. Кога е претопло, туш, или евентуално езеро/море, и се е ок. А зима.. Мразам зима.

И јас така викав порано кога е лето сакам зима и обратно, но сега е лето и пак го сакам летото, постојано сакам да е лето убаво ми е вака, лесна облека на мене за разлика од зимото кога си +5 кг со облека, па настинки,сивило насекаде, па трошење на дрва... :nesum:
Сакам Жешко Лето!!!

Повеќе го сакам летото па макар и пекол да е. Едноставно тоа за мене е по подносливо, отколку зима, плус и кочан.

Пекол лето,дефинитвно..

Жешко,седиш дома,не носиш многу облека..А ако е пекол лето,па скоро и не носиш облека..Многу поубаво е коа е жешко

Боље у лето чварки калории ќе вадам,него у зима да помодрувам да ме болат прсти.

Пекол лето.....

Плажа ова,она...:vozbud:

Лето дефинитивно. Плажа, вода, топ девојчиња во летна облека, што има поубаво од тоа па макар било и 50 степени :). А има и клима за разладување за оние кои не поднесуваат :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom