Пејачот Влатко Илиевски пронајден мртов

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека почовечно е да се каже дека да се дрогираш е многу глупо, отколку да глумам некоја почит за некого. Еве ако сакаш можам со усул да кажам дека е прилично неинтелигентно кога судбината ќе ти подели добри карти да играш глупаво со нив. Може вака, звучи почовечно?

Ја мислам дека не постои човек што не знае дека да се дрогираш е мн глупо. И самиот Влатко тоа го знаеше. Некој не бара ни почит ни жалење само да не се јаде гомна напразно без да се знае целата приказна.

Би ги замолил надлежните за темава во името на фамилијата на Влатко Илиевски да биде затворена.Се шират невистини и лаги непотребно, се оцрнува неговиот живот и кариера од поедини членови што само спамираат .
Никој не бара да го сакате, никој не ве обвинува да го обвинувате и осудувате, само размислете колку животот знае да биде суров и да ни врати онаму кај што најмалце очекуваме .Загубата е голема за најблиските, пријателите, соработниците, обожавателите ... Неможам да ја разберам огорченоста ваша кон некој што НИКОЈ незнае од што и како починал .Иако сакам нема да пишам што и како е муабетот, ке оставам вистината да си искочи на виделина кога тогаш . Утре кај што ке одам дај боже вие да немате прилика да одите на свои блиски, да не прочитате се она што јас прочитав, да не знаете какво е чувството на обвинувања .
Бог да те прости Влатко, имај вечен мир !

Сестра ти се знае со модераторите и ургираше да не ме банираат.

ОК?[DOUBLEPOST=1530992210][/DOUBLEPOST]

Значи сите знаеме дека дрогирањето е лошо и дека на тој начин си го упропастуваш животот, ама темата постои за тоа да искажеме почит спрема некој кој токму тоа го направил?

Ме убиваш со логика.

Ако ти го глеаш животот црно и бело тоа е твој проблем, ако некој има порок не значи дека не заслужува почит. И обратно ти можеш да бидеш model citizen а да бидеш гомно од човек. И нема потреба да се труе темава со филозофии и твоите совети до малите деца мислам дека доволно напишав што е поентава на темава а што е човечност и тоа е тоа.

Ако ти го глеаш животот црно и бело тоа е твој проблем, ако некој има порок не значи дека не заслужува почит. И обратно ти можеш да бидеш model citizen а да бидеш гомно од човек. И нема потреба да се труе темава со филозофии и твоите совети до малите деца мислам дека доволно напишав што е поентава на темава а што е човечност и тоа е тоа.

И јас мислам дека убаво објасни што е порок, што е човечност и кој заслужува почит.

У принцип, ова е уште една тема у која има кусурење од порано, а не дека некој кажа толку лоши работи.
Сега приметив дека темава е во форумов за музика, а штом е само за смртта, тогаш шо ви смета да се искоментира истата? Ако му ја сакате музиката стајте РИП (шо и да ви значи таа дубока емпатија) со линк од спот и "чао!" Еве мене на пример и Тоше, шо беше многу попопуларен од Влатко, не ми беше нишо посебно музички, да не речам и полошо нешо (се надевам дека @Anon седеше додека ја прочита оваа реченица), па иако ми е жал за прераната смрт, сепак не глеам нишо лошо у тоа ако прокоментирам за животот што го живеел или дека музиката му била чкарт. Како бе така ве растат по дома и не ви кажуваат дека има луѓе шо размислуваат различно од вас?

...што не размислувавте додека беше жив? сега најдовте да ги истакнете „вашите способности“ кога е починат? тоа не е човечки , а најмалку христијански ако дома нешто ве научиле!

...што не размислувавте додека беше жив? сега најдовте да ги истакнете „вашите способности“ кога е починат? тоа не е човечки , а најмалку христијански ако дома нешто ве научиле!
Претеруваат.И кај самиот Влатко да е вината,или да е кај други кои го довеле до тоа,жално е што му згасна животот.Влатко не беше злобен човек.Заслужил да му се искажува почит и по смртта.
Жално е и што човечноста на некои луѓе е намалена или изгубена.

Претеруваат.И кај самиот Влатко да е вината,или да е кај други кои го довеле до тоа,жално е што му згасна животот.Влатко не беше злобен човек.Заслужил да му се искажува почит и по смртта.
Жално е и што човечноста на некои луѓе е намалена или изгубена.
Жално е што се дрогирал и сам си го уништил животот. Тоа е жалниот дел. Друго ништо не е жално.

Си почнал со рехабилитација, штета што не останал. Можеби ќе поживеел повеќе. Јебига. Нека почива во мир.

.Се шират невистини и лаги непотребно, се оцрнува неговиот живот и кариера од поедини членови што само спамираат .
Неможам да ја разберам огорченоста ваша кон некој што НИКОЈ незнае од што и како починал .Иако сакам нема да пишам што и како е муабетот, ке оставам вистината да си искочи на виделина кога тогаш.
И како вака бараш од администрација да се затвори темата затоа што се ширеле ЛАГИ демек не е од предозираност. А, од друга страна ти констатираш дека никој не знае од што умрел. Значи не знаеш дали е лага или не?

Имаме тројца луѓе кој не претставувале на Евровизија и починале. Тоше Проески, Влатко Илиевски и Есма Реџепова.

И како вака бараш од администрација да се затвори темата затоа што се ширеле ЛАГИ демек не е од предозираност. А, од друга страна ти констатираш дека никој не знае од што умрел. Значи не знаеш дали е лага или не?

КОЈ знае од што починал ? Шпекулации се прават од ојле дојле муабети форумски што луѓе си ги прераскажуваат после ,а тоа е класично оцрнување на Влатко . Реков дека знам нешто но несакам да споделам а најмалце ке бидам испоровицран од тебе или било кој да го направам тоа .Имајте малце човечност, сеуште не е ни погребан . Знам дека има ликови што ги боки стојко за се` , и затоа само провоцираат да бидат тука интересни.Комплексаши !
Не ја гледам целта на темава освен класично оговарање, шпекулирање и плукање по ликот и делата на Влатко Илиевски .Засрамете се што едните исти спамирате едно исто. Ве прочитавме и го знаеме вашиот став и мислење .
А дали темава има потреба да биде затворена нека одлучат други , јас само ке пренесам онаму кај што е потребно .

Ме нервираат дебили како Нина Јаневска на МТВ што глумат емоции за да соберат алиби

Мнoгу сте стрoги,oлaбaвете мaлку.Немoже сите дa се зaнимaвaaт сo спoрт, дa јaдaт здрaвa хрaнa и вo слoбoднo време нa кaјгaнa фoрум дa држaт предaвaњa зa вистинските вреднoсти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom