Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da .. zhenite se slatki so pegi se soglasuvam a mashgko?! ma nemoj zatoa se nerviram! :S

Можеш со ласер да ги отстраниш, ама малце е скапо, инаку ако не се многу нема потреба да се мачиш околу нив. Имам слушнато дека помага магдонос против пеги, а неодамна и на интернет прочитав нешто
Дамките и пегите на лицето можат да настанат од многу надворешни влијанија, излегување на сончеви зраци, нестручно лечење на акни,, употреба на многу козметички препарати...
Решение за сево ова може да биде лосионот од магдонос.
Начин на приготвување
25 грама свеж магдонос сварете го во 2 дл. вода, оставете го да се олади во затворен сад а потоа држете го на отворено за да испари јаглениот диоксид.
Оладената течност процедете ја а во неа додајте 3 дл. минерална вод. Вака добиениот лосион чувајте го во шишенца на ладно место, најдобро е во фрижидер.
Лосионот користете го секој ден а резултатите би требало да бидат видливи по некој период.:salut:
Ne mi e vazhna cenata samo sakam da mi kazhesh dali 100 % sigurno gi otstranuvaat.. I kade enajubo da pojdam .. i Koolku e cenata.. ?
За цената не се сеќавам по одамна беше, ама побарај во аптека сигурно ќе ти кажат
Со ласер е најефикасно, ама ќе те чини доста скапо а и треба години да имаш, зашто кожата сеуште не ти е доволно зрела, ти сега за сега пробај си некоја од поскапите креми на познати германски марки што се зашто тие се по ефикасниok fala mnogu ... oti ednash eden chovek mi zboruvashe deka i so laser ne se chistrele.. a toj taka e roden so pegi na liceto a mene od sonceto mi se napraeni .. i miveli ako ti se iscistat te nosam na skara i jadi kolku sakas..
Со ласер е најефикасно, ама ќе те чини доста скапо а и треба години да имаш, зашто кожата сеуште не ти е доволно зрела, ти сега за сега пробај си некоја од поскапите креми на познати германски марки што се зашто тие се по ефикасни
Пробај со кремови, има ефикасни, фармацевтски и би требало да се продаваат само во аптека бидејќи содржат активни ссостојки,
Друг метод е криохирургија, со многу ладен течен азот, но тој не помага то ест не може да се применува кај сите случаи.
Најефикасен можеби е ласерскиот метод, но понекогаш може да има изгоретини од него. Плус на сонце пак ќе може да излезат, особено доколку ги лекуваш со кремовите