Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Пејам и кога се туширам и кога ставам за да јадам некогаш и ко ке јадам тогаш ми велат за џуптин ке сум се мажела,пејам и кога ке фатам да читам нешо да се издувам малку.. некогаш стварно се внесувам, до даска кога ке пуштам музика, обожавам музика ..

Си ја пејам: you sexy motherfucker, и гледам на шо треба да поработам, на груди, на рамена итн итн...:vozbud:

не пеам туку свирам на електрична гитара, се шалам само си свиркам

Ее ова Да! Со задоволство си пеам додека се туширам, пријатно ми е и убаво, си се расположувам така :) , тогаш заборавам дека треба да излезам. Не секогаш ова ми се случува, кога денот ми е тргнат наопаку одвај чекам да излезам, а да не зборувам за пеењето..:icon_bigg

Само ако сум заразена со некоја песна.

онака,понекад............иако искачаш страшно патетичен од кога ќе излезеш од вц.

Пејам ама не многу силно бидејќи не можам да ги поднесам зафрканциите од моите откако ќе излезам од туш.:icon_lol:
Пеев во хор бе,они ме зафркаваат.
И се нервирам оти на гелот за туширање ми пишува покрај насловот и daily scrub,и мене веднаш ми текнува на песната Scrubs oд TLC. И само таа ја вртам на репертоар,бар додека не се потроши гелот.

Пошто се туширам еднаш на четири години си викам и свирачи.Тоа мора да се прослави тоа е нешто како светско првенство или олимпијада.Сега скорото се туширав па си земав и една вувузела за подобра атмосфера.

увек..мини концерт! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom