Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро никогаш едноставно си уживам.
:salut:

јас без мобилен не одам да се бањам. Ретко пеам ама стално слушам музика. И така по песните и време си мерам колку сум под туш, пошто знам да забегам

Никогаш не сум пеел, едноставно се релаксирам кога се туширам и мозокот го ставам во лер.

Па не секат али да,ме тера шо да праам се бањам со музика се релаксирам и си потпевнувам се дешава

Оооооо среќа живеам во куќа па комшиите се поштедени концерт имам :pos2::pos2::pos2:

ја пеам.. коа ке ја мавнам глаата у бољер :)... тогаш ми се пее мајке ми :)...:pos2::pos2:

Никогаш.Не ни планирам да пејам под туш.:)

секако...понекогаш...ама и знам да уживам во тишината и да ја слушам само водата....

скоро секогаш :kesa: еднаш после туширање кога дојдов во дневна ми аплаудираа :icon_lol: ме слушале дури до таму како се дерам...

па пејам зависи какво е разположението,некогаш забегувам ако тепал тимот за кој што навивам или сум се вратил од утакмица уште ме држи еуфоријата и пеам

Не никогаш не пеам додека се туширам, но затоа пеам секаде на друго место (а не знам да пеам само се дерам) така што сите што се во околина бегаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom