Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Не пеам, ама правам мимики со фацата док мењам топло ладно на тушот.

Знам да запеам понекогаш.Но не знам и јас што пеам, од мене си мислам нешто

некад ммкам, онака педерски, а некад се дерам, зависи:)

А еднаш од мене се жалеле на куќен совет. Демек сум се слушал низ цела зграда (а ја пеам опери, песници мислам невероватни) и после тоа ме накурчија и само пукање филм се што ми е музичко у дневна (лајк звучници и такви срања) уклучување у трофазен штекер ја да почнам да пеам(ЗАПАЗЕТЕ У ТРОФАзЕН)...и нешо почна да ми сецка на песнатаа.....уше толку се накурчувам и на цел глас рикам како магаре и ај се избањав....и после минута ми звони некој искачам и глеам цело маало кај мене ред врата ја таков благо ретардирано насмеан...тој ден нема да го заборавам

обавезно.али некогаш кога ќе се пренесам заборавам колку се дерам:nesum:
:)

Nekogas ali imam mnoogu "ubav" glas zatoa si izbegnuvam nemame gluvci za brkanje :pos2:

Обавезно пеееам, и тва не знајаах оти толку гласно пеам, другите дома нонстоп ми тропат на врата „Абее Ќути веќе еднач“ ( ногу убав глас имам„“ ). И така да коо се бајнам сите бегат кој на дека може.
Еднач ми се случи да имало некои гости кај нас јас си се дерам и коо излезех закопах се од страм. :kesa:

..увек...увек..најомилено место за пеење ми е купатилото заш ехо има и увек се дерем кога сум хахаха:pos2::pos2:

дали пеам???

растурам бре брат! растурам!

и глувиот комшија ме слуша

Оу, не да пејам, комшиите ми знаат. Само тогаш и пеам уствари. Која јака акустика ја имам во ве-це, абе мераци :vozbud:
Секој ден различен репертоар имам, пример среда ми е екс-ју, петок ми е рок вечер, недела строго изворно-македонски (најдобра изведба на Со маки сум се родила). Па повелете, посетете ме. :pos:

Зависи какво место ќе земеш.
Пример, од шоља е 100, од веш-машина 150, дека е поблиску. Сосе конзумација, нормално. :icon_lol:

Конзумација...хмм...на што? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom