Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Оуууу јеаааа и тоа како.Пеам секаде не само под туш,ама многу е спешл под туш имам и микрофон и се замислувам нешто а никој не ме глеа,тоа е доброkiki:

Пеам , многу често ..некогаш без контрола , па се случува да чукне мајка ми на врата и да ми каже да намалам тонот:)
И така..:)

Пеам под туш само кога знам дека настанот кај што треба да бидам ќе биде интересен, или кога имам договорено со девојче.
Не пеам туку се дерам.

пеам многу и еднаш ми рече комшијата од четврти дека ме слушал ( а јас седам на први:kesa:). завивам до немај каде. ама добра е акустиката во купатило мора да се признае.

Да, пеам (или пеЈам е? Walker Girl интервенирај :)) и во последно време хит ми е Nelly Furtado - Do It :)

Аууу обавезно! И секој пат е нова песна:) Знам некогаш да претерам и многу гласно да запеам, ама ретко се случува тоа... се контролирам :pipi:

Пеам секогаш! И од ко ќе излезам гледам сите се газат од смеење :pos2: Ептен ми е јако се опуштам супер е

пеам многуу уше од мал пеам цело време пеам, многу сакам песни и кога ми иде да пеам...пеам! :pos:

да да да да да....пеам....секогаш истата песна...од Deep Purple-Soldier Of Fortune...а во последно време и слушам музика...ке си го донесам радиото и 2 саати под туш сум...

Хах. Интересна тема. Додека се бањам има пуштено музика од моб и се случува да рипам на транс-от :D

Jок свиркам само онака а башка имам една глупа пракса под туш кога сум ептен и имам мерак на топлата вода мислам дека пијам по 2 кила у тек на туширање sd

Не пеам...Хмммм
Демек рецитирам...Знаеш влезен сум у некој филм...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom