Пеете ли додека се бањате?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пеете додека се бањате?

• Вкупно гласачи
    101
Пеам ама често се дешава да затегнам нешто шабанско, пошто има добро ехо. Нешто ко "Зар ти није жао Зоко...."Смешни ми се шабанските песни, знам делови од текстовите и интересно ми е кога ги пеам со доза на хумор, поготово тие со насилство што се, као на пример "Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине" или па нешто покултурно "Несаница" :). Давам се од себе да звучам као оригиналот, и после фино си се изнасмејувам на испеаното. Денес на репертоар ја имав "Знаеш каде да ме најдеш" од Нокаут, пошто сериозно ми тргна денот од сабајле. Едноставно нели тоа ехото ми дава инспирација, да продолжам со глупирање дур не снема вода, кога го означувам крајот на концертот.

Многу нормално, боље акустика - амин :D. Солистички концерт all the way :pipi:
А понекогаш знам и да си смислам некое свое рефренче :icon_lol:

Во студентскиов дури се бањам на моменти ладна камен почнува да ми течи е тогаш ни до пеење ни до радости ти иди. Иначе не пејам бе кое пеење, мене така не ме бива за пеење уште таму да зинам уста и самиот да се уплашам.

Строго Мизар и Анастасија.

Некогаш ломотам текст кој го измислувам во моментот.

брат, искрено можеше да додадеш у анкетата: пеам, не пеам, го мавам и пеам, го мавам и не пеам, го мавам и шамарам само... :свиркам:
иначе да, чат пат си потпевнувам...
Па брат тоа е, за нешто повеќе си пишуваш во мислење :D:)

редовно пеам,
СУНЃЕРОТ Е ТРОЛ,.СУНЃЕРОТ Е ТРОЛ , СУНЃЕРОТ Е ГЛУП СУНЃЕРОТ Е ГЛУП СУНЃЕРОТЕ ГЛУП
СУНЃЕРОТ Е ТРОЛ,.СУНЃЕРОТ Е ТРОЛ , СУНЃЕРОТ Е ГЛУП СУНЃЕРОТ Е ГЛУП СУНЃЕРОТЕ ГЛУП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom