Педофилија

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Не си педофил.:pos:
Не е некоја разлика, можеш слободно да и го опнеш. Моите се 10 години разлика, свиркај си.:wink:
и тоа како би и го опнал, ако ме примиш кај тебе да живеам после тоа

gOJDO ne znam so da kazam jas imam 23 seks so 16 godisni nekako mislam ne ide... mislam ne deka ne bi bilo ubavo fizicki daleku od toa:) nego nekako ne e vo red a mozebi i e ne znam...:)

SLaCk напиша:
gOJDO ne znam so da kazam jas imam 23 seks so 16 godisni nekako mislam ne ide... mislam ne deka ne bi bilo ubavo fizicki daleku od toa:) nego nekako ne e vo red a mozebi i e ne znam...:)

Така ти изгледа затоа што типката има 16 а тој 24..
Кога истата типка би имала 22 а тој 30 гарант не би го мислел ова, а разликата во година е иста.:baeh::wink:

Tocno! Ama ima razlika megu 22 godisna devojka i 16 godisna, i zatoa ednoto e vo red drugoto ne.

Toa pedofilija e bolna rabota.Sepak da razjasnime-pod pedofilija(spored mene) spagja razlika vo godini pogolema od 10 -ama samo vo nekoi slucai!
Razlikata od 10 god. izgleda pregolema ako zemes 26 i 16 god. ama koga ke zemes 25-35god. i ne izgleda taka mnogu.Sepak eve za pomladite pogolema razlika od 5 god. mislam deka ne ide.Ne e toa pedofilija ama sepak nekako ne ide

да де да, пред се невино е девојчето, а и да не уште го нема совладано занаетот. батали тоа него ќе ме гњави после тоа, а јас несакам ништо поише од тоа

mr_wicket напиша:
се што е <= 8 години разлика некако иде - еве неак биде до 10 максимум ама повеќе не ми иде у глава дека може
Ееее....да знаеш уште како иде:icon_lol:
А тип (мој пријател) од 41 со девојка од 21? И да ти кажам, супер пар се!

razlika od 7-8 godini ali ako devojkata e pomala od 18 e mnogu glupo i moze da se narece pedofilija ali nad 18 god. onda nema gajle teraj...

Pedofilija ne bese so zenski pod 14 godini? Zasto vaka spored vas i 80 godisen so 50 godisna e pedofilija...

gOJDO напиша:
пак се сретнав денс со комшифката....

pedofilshte nizaedno...:pos: cekaj barem da podporasne malku iako tie deneshnive deca se ebet kaj shto stiget...:pos:

jas pedofilijata ne ja opravduvam vo nikoj slucaj....pedofilite i manijacite i siluvacite treba da se stavat prvo na kol napikan vo g'z (sorry shto vaka se izrazuvam) pa posle toa ako preziveat da gi palat javno na deponija i taka da gi ostavat da izgnijat tamu....toa ne e bolest i ne se leci...toa e poremetuvanje hormonalno, fizicki, i psihicki i nenormalna rabota....zamislete cice on 40 godini kako se pali na devojcinja od 10 godini...uzas neviden...neznam mi se gadi na pomislata na takvo neshto....:violent1:

Имав шанса да запознаам такво чиче.
Напраив некои пзидарии и ме однесоа во приемна соба за криминалци во станицата на Битпазар. Внатре имаше 2-ца шиткачи на цигари, еден џанак и едно чиче. Кисневме 5 саата во истата просторија и си дискутиравме кој што и зашто. Чичево, иначе шофер во ЈСП на возраст од 53 години го пријавила 15 годишна клинка за силување. Работела малава(и се подебавала) во некоја кафана каде чиче бил посетител. После неколку пресметки, малава му се заканила дека ако не и даде 100 марки ќе го пријави. Првиот пат и дал, и пак идел у кафанче да ја пегла. Оваа пак со иста закана му барала кеш, на чиче му пукнал филмот и рекол не. Курвичево отишло и пријавило во полиција дека чиче ја силувал. Јас си отидов, не знам каква судбина го снајде чиче, ама ако е вистина тоа што го кажува поише го жалам него.

gOJDO напиша:
Имав шанса да запознаам такво чиче.
Напраив некои пзидарии и ме однесоа во приемна соба за криминалци во станицата на Битпазар. Внатре имаше 2-ца шиткачи на цигари, еден џанак и едно чиче. Кисневме 5 саата во истата просторија и си дискутиравме кој што и зашто. Чичево, иначе шофер во ЈСП на возраст од 53 години го пријавила 15 годишна клинка за силување. Работела малава(и се подебавала) во некоја кафана каде чиче бил посетител. После неколку пресметки, малава му се заканила дека ако не и даде 100 марки ќе го пријави. Првиот пат и дал, и пак идел у кафанче да ја пегла. Оваа пак со иста закана му барала кеш, на чиче му пукнал филмот и рекол не. Курвичево отишло и пријавило во полиција дека чиче ја силувал. Јас си отидов, не знам каква судбина го снајде чиче, ама ако е вистина тоа што го кажува поише го жалам него.

EPA I NA CICE MI SE DIGALO KURETO AJT TI ! MLADO SI E MLADO :pos:

a so praime so onie devojcinja-kurvicinja kako vo dadenava situacija...

A be sea ama ti si povozrasen ti si polnoleten treba da mu kazes deka ne treba taka, ama od druga strana treba epten da si karakter ne znam ne znam:)

ovie pedofilive se luge kao nekoja masovna ubica (glup primer ali nema veze) ... definitvno imaat naruseno nesto mentalno kaj niv ... inaku koj covek bi sakal da ebe nekoe 12 godisno dete ili pomalo (skraja da e)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom