Педофилија

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
CopyOfDeath напиша:
абе зошто стално има некои заебанции во светов некој Маж Ке заведе некое девојче Одма педофилија друго трето

Некоја Госпога заведе некое момче нико му ни збор демек не сме рамноправни машки женски

Инаку не ја оправдувам педофилијата

Taaa e pedofilka...ama eve skoro site priznaa deka poshtuvaat tetkici...ne se zezam...ako nekoja "tetkica" iskoristuva mladi momcnja...i toa e pedofilija...nikoj ne go usporuva toa...i taaa tetkica ke si odi v apsaana...ali vie momcite ke se kurcite so toa namesto da priznaete deka nekoja tetkica ve legnala, a vie ne ste sakale...

CopyOfDeath напиша:
абе зошто стално има некои заебанции во светов некој Маж Ке заведе некое девојче Одма педофилија друго трето

Некоја Госпога заведе некое момче нико му ни збор демек не сме рамноправни машки женски

so be ti bi se bunel nekoja gospogja u vtora sredno da te zavede i da te bapne kaj nea u stan ili na zadnjem sediste njenog auta...:je:

a педер педофил...врхунац...

е добро бе за Машките одма Апсаана а теткиве нека се шеткаат абе закон за сите нема трте мрте

абе иам еден комшија вика, ако ги фаќала бушоните немало гајле..

CopyOfDeath напиша:
е добро бе за Машките одма Апсаана а теткиве нека се шеткаат абе закон за сите нема трте мрте

aj pak da se citiram:

Taaa e pedofilka...ama eve skoro site priznaa deka poshtuvaat tetkici...ne se zezam...ako nekoja "tetkica" iskoristuva mladi momcnja...i toa e pedofilija...nikoj ne go usporuva toa...i taaa tetkica ke si odi v apsaana...ali vie momcite ke se kurcite so toa namesto da priznaete deka nekoja tetkica ve legnala, a vie ne ste sakale...

е да како шо имаше овде еден случај нонстоп заедно била со него и гога ги беа фатиле на сред работа демек на сила било абе бегај кој несака ама ај да не бегам од темата стварно тоа е болна работа

CopyOfDeath напиша:

Не те разбрав баш..
Зборуваме за педофилија - злоупотреба на деца најчесто од машки особи. Немој да ми речеш дека некое 12 девојче ќе се чувствува исто ако е злоупотребено од маж и од жена. Мислам те молам..
Никој досега не пријавил жена за силување или сексуално малтретирање.

The`bItCh напиша:
Не те разбрав баш..
Зборуваме за педофилија - злоупотреба на деца најчесто од машки особи. Немој да ми речеш дека некое 12 девојче ќе се чувствува исто ако е злоупотребено од маж и од жена. Мислам те молам..
Никој досега не пријавил жена за силување или сексуално малтретирање.
е тоа сакав да кажам освен шо имаше една афера со некоја учителка шо ја усудија 2-3 години

педофилија ЈОК
све у затвор тоа

Ми се повраќа од такви луѓе едноставно мислам дека нешто што највеќе сум мрзел е такви болни кретени,ама тоа се трајни последици од детство и зависи од што им се

The`bItCh напиша:
Тоа не е болест, бидејќи болеста може да напредува, да се лекува, додека педофилите ниту напредуваат ниту се лекуваат.

А од кај ти толку стручен одговор на прашањево? Во која книга го прочита ова?
Сметам дека е болест, како и некои ментални болести и се лекува.

The`bItCh напиша:
Така ти изгледа затоа што типката има 16 а тој 24..
Кога истата типка би имала 22 а тој 30 гарант не би го мислел ова, а разликата во година е иста.:baeh::wink:

Пак заеба :)
Јас имам 24. Ако сакам да боцнам некоја 8 годишна ( 16 години разлика) е педофилија а ако сакам да ебнам некоја 40 годишна тетка не е педофилија?
Не е педофилија разликата во годините, туку преминувањето на границата, сексуалната зрелост на едниот од партнерите.

Ех сеа га погодивте темава. А инаку кој дечко од 20 год. не бил во врска со 17 годишна средношколка?
По некоја логика тоа е педофилија од понизок ранг. Не оправдувам педофили кои имаат 25-30 год. а одат под рака со средношколка. :pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom