Pearl Jam

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки го има по торенти Lightning Bolt, ја пред малце си го пуштив. So far, so good :D

Прејак им е албумов, кога ја слушнав Mind Your Manners мислам дека ќе бидне просек од албум, ама дефинитивно албумов е ебачки, убав шмек има.
Getaway, The Lighting Bolt, Sirens, најубави <3 :love:

Пошо глеам дека ги тргнале видеава од YouTube, би ве замолил да ми фрлите некое торентче преку пп, ќе бидам многу благодарен :D

Имам позитивно мислење за албумов.
По излегувањето на првиот сингл Mind You Manners се мислев во која насока би идел албумов, но по преслушување на албумов се дојде на свое место.
Инаку горе наведената песна колку повеќе ја слушам ме нервира повеќе, незнам ич не ми легна, незнам зошто ја ставиле како прв сингл.
Не ми се допаѓа малце првата половина зашто тонот/атмосферата (не зборам за текстот) на песниве некако на весело ми удираше, после во втората половина има поголема доза на озбилност и меланхолија и мислам дека подобрите песни се тука.
Омилена песна од албумот ми е Infallible, останати фаворити ми се Pendulum, Sirens, Swallowed Whole, Sleeping By Myself.

"It’s an art to live with pain… mix the light into gray."- Eddie
clvQbX3.jpg

Лудакот со големо срце

како погоди да пишеш баш сега кога слушам into the wild ost :D

како погоди да пишеш баш сега кога слушам into the wild ost :D
Од Смитс на Џејм се префрлив, онака хитчиња спукотувам :D Сега и јас да чепнам нешто од дивото.

Ова сцена ете така со крикот во позадина=морници .

Еди симулира бришење на задникот со РолингСтоун музичкото списание на кое тој e на насловната страница. Причина, тоа што го ставиле само него а не цел бенд, иако тоа било побарано од него а уредниците си терале по свое :) Шизик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom