...ајјј, ова не го очекував од тебе, има потреба да ти ги повторам твоите линкови од гугл што ги имаш постирано во претходните твои коментари што сите знаеме да пребаруваме на гугл, ама никој тоа ти го нема кажано? и тоа ги поставуваш без никакво објаснување на линкот, кој чита, чита, кој разбере, разбере, јас барем се трудам да објаснам некои работи и да спојам ете пракса со теорија барем кога се зборува за медна пчела!
...и најмалку сум јас крива поради дождливото ветровито време,зголемување на ројот, слабо присутни квалитетни цветови расветани во околината, што немаш меден принос во моментов, тоа е виша сила како секој земјоделец што не може да предвиди дали ќе биде пригодно времето за аграгот, иако се отепа од работа од копање, сеење, наводнување и можеби имам идеи, ама вака како ми пишуваш...
... ако ги читна моите коментари на темата беа поврзани со прашање за матичниот млеч што го применував лично, за да после со друг коментар се поврзам околу пчелиниот отров при убод што е поврзано и со моја професија не само со твоја, во ова време на пандемија со коронавирус, јас друго не видов да се имам мешано во вашето мушко аматерско дебатирање и објаснувањето на проблемите во пчеларникот
...тоа да немам основни познавање од пчелите и пчеларството не знам колку би се сложила, со тоа што порано ми беа дури дел на моите предавање на пчелини производи и примена во медицината, како и за лично алтернативно лечење со некои пчелини производи што ми дава за право да бидам поврзана со темава, а и тебе што ти е покусо ако ја поврземе вашата пракса со пчелартсвото со медицинска примена или ете како кажуваш ти теорија околу пчеларството, ете некој ќе ја отвори ова тема и ќе прочита многу интересни работи од секоја сфера на пчеларството со медни пчели?