PC гејмингот - платформа со најголем пораст на продажба на игри

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
http://vr-zone.com/articles/pc-gaming-fastest-growing-platform/16749.html

Сликата на почетокот на текстот, ахахааххаа :pos:

Како и да е, доказ дека во иднина производителите на игри ќе бидат доста поактивни кога се работи за овој пазар, ќе имаат желба и мотивација да креираат повеќе pc базирани игри и најверојатно ќе има повеќе pc- (only) exclusive наслови (y)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
ja veke 20 godini cekam za pcvo igri dzabe pari dadov
Јебига, еве јас од 3 години сум со истиот пс, што значи околу 27 години, и тек сега им текна :S знам како е другарче :SS

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Пиратеријата го уништува PC гејмингот.

Главна платформа по избор ми е баш ради леснотијата за пиратирање. Се додека остане така нема шанса да добиеме добри екслузиви без притоа да имаш и некој ужасен DRM систем како кај Diablo 3.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
^ Aртикалот говори поинаку :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И џабе што е во пораст кога се помалку игри прават за ПЦ :(

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ех, добра вест. Ама ова е ништо, во индустрјава ќе се случат работи за кои ни на крајот на паметот нема да ви текне.
Оваа топкава лево на сликчево е таква, топка од јасновидец. :D

Инаку, не се вика PC гејминг, туку се вика играње на комјутери. Македонската играчка култура ќе си ја градиме со македонски зборови. Мислам, имајте го ова на ум понатаму.

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
igram igri od mojata 5 godina uste so Commodore64
sea imam 29 zakluciv deka komjuterot ne e za igranje igri kolku pari i da frlev sekogas komjuterot mi bese star prvo vlagas u Options pa namaljuas rezolucija pa efecti i na kraj svacas deka so i da napravis igrata ti secka pa potoa izmislija gluvcinja opticki pa laserski pa so ovaa brzina pa so onaa brzina pa posle podloga za gluvinjata da ne lizga i se taka do nedogled

Si kupiv Xbox 360 sreca si imav televizor so A'D so bi rekle bracata i sea gi cepam najnovite igri za 380 evra imam i joystic bez zica i toa za mrdanje da ne se ulogaes kinect pustam klima i cepam vrtenje hulahop + Zenami se radue misli ce go skinem stomako ama toj si raste i si raste i taka muskarac bez stomaka kao mercedes bez znaka izvinite za srbizmot

lele ja mnogu se iznaprikazav
aj sea cao

Kajgana Shop

На врв Bottom