Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам IPhone 3G 8G црн со уште 10 месеци гаранција од Т-Мобиле.Телефонот е фул пакување и нема ниту една гребаница,исто како нов.Телефонот е Unlocked и Jailbroken i работи на сите картици.
Контактирајте ме по пп или на 070 485 487.

Продавам IPhone 3G 8G црн со уште 10 месеци гаранција од Т-Мобиле.Телефонот е фул пакување и нема ниту една гребаница,исто како нов.Телефонот е Unlocked и Jailbroken i работи на сите картици.
Контактирајте ме по пп или на 070 485 487.

Пиши цена

Sony Ericsson k330

Знае ли некој колку му оди цената одприлика....
благодарам однапред

Дали знае некој колку пари е Iphone 3GS да се купи во продавницата на Apple што е во Скопје ?

Дали знае некој колку пари е Iphone 3GS да се купи во продавницата на Apple што е во Скопје ?

Таму не продаваат ајфони ... има се од ејпл освен ајфон така да само т-мобиле е ексклузивен увозник за мк

Продавам Nokia N79 во одлична состојба (како нов). 200 евра. заинтересираните нека пишат приватна порака. можна е и замена за Nokia N86, Nokia N85 или Iphone 3G/3Gs :salut:

Продавам Nokia N79 во одлична состојба (како нов). 200 евра. заинтересираните нека пишат приватна порака. можна е и замена за Nokia N86, Nokia N85 или Iphone 3G/3Gs :salut:
Сериозен си со ценава? Или планираш од одма да дадеш 40-50% попуст?

На пазар3 нема друга мобилара освен Мобеликс шо нуди телефони, нема или?

можеби не се презентираат како мобилари, знам минимум уште 5-6 колеги што нудат телефони.
но анонимно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom