Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ми треба некој мобилен за дедо ми, нека е и постар, ама ми треба да е едноставен за работа, лесно мени и едноставна операција за јавување. има некој таков? (не мора ни екран во боја, ни ништо, само да функционира нормално)
Ako sakas imam edna nokia 3310.So nova baterija drzi nekoi 2-3 dena

ajmo sonyericsson w810 top socuvan so 3 meseca garancija 6500denara so 512ka kartica.....

ajde mini sd 1gb "takeMS" 500 denari i pro duo 64mb 200 denari...

PRODAVAM NOKIA 6131 dobro socuvana ima garancija uste 4 meseci
inf. na tel 075-975-979 (ima i memoriska 512)

PRODAVAM LG 5100 (onoj so mu se vrti monitorceto) super socuvan, nema nitu edna grebnatinka (ke vidis)
inf. na tel 075-975-979

здраво :) ај ги молам тие од вас што продавате мобилни телефони и оперма за нив да ми дадете понуда за bluetooth слушалка ама поповолна понуда што имате. Поздрав и чекам :salut:

здраво :) ај ги молам тие од вас што продавате мобилни телефони и оперма за нив да ми дадете понуда за bluetooth слушалка ама поповолна понуда што имате. Поздрав и чекам :salut:

значи не само што е економична туку и најквалитетна за таа цена е оваа:

MP-H200.JPG

1200 денари, можам и за поефтини пари да ти најдам, пример 800/900 денари ама мн брзо им се зезнуваат батериите, како и да е само на брендираните слушалки има гаранција, сите овие останати имаат само тест период.

Што модел е оваа? И кажи ми понуда на се што имаш на лагер од Sony Ericsson и Nokia. Фала :smir:

Дали некој знае каде најефтино можам да најдам Memory Stick Micro (M2) од 1 или 2 Gb ?

Дали некој знае каде најефтино можам да најдам Memory Stick Micro (M2) од 1 или 2 Gb ?
од 1гига кај мене ти е 1800 денари, во германос е 1600 - ама колку имаат :toe: за таа цена сеуште е мистерија, оти синоќа им побарав и на рекорд и во гтц што се само на излог имаат и не им била за продавање од 21.01.2008ма демек ќе добиеле.:kesa:

Здраво !
Може да ми каже некој цена на Nokia N70 на ново и на старо ?
Фала !:salut:

Сакам да ги прашам луѓето што повеќе се разбираат во цените на мобилните.

За колку пари можам на старо да најдам Nokia 6600 и Sony Erricson w800 и w810?
И ако има понуди, пишете тука!

Поздрав!

sakam da kupam nokia 8800 gold,ili 8800 siroko.Dali moze nekoj da mi kaze koja kolku ide,stara nova?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom