Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam Nokia 6600 so 512MB kingston nova baterija,originalna maska,polnac i kutija so cd.Telefonot e odlicen nisto n mu fali.Cena 100 evra.Ili menuvam za nokia N70 so moja doplata se razbira.

ajde k800 gancka novo(taka e zborot) ama seriozno dobro socuvano 150 evra ko za vas...uste 3 meseci garancija!!

da ne znae nekoj kako se vikaat onie kineskine telefoni so ontouch screen , nokia software i 2 sim karticki i koja cena se otprilika

da ne znae nekoj kako se vikaat onie kineskine telefoni so ontouch screen , nokia software i 2 sim karticki i koja cena se otprilika
нокиа софтвер? да не си грешка? јас колку што сум информиран кај мобилните телефони најскапото што се плаќа е софтверот, хардверот не вреди ништо. Да не мислиш на нокиа што изгледаат? бај д веј кинески мобилни телфони има : Nokla so L, SoniErikson, SomSong, CECT, KTech, MP4, Bird, Fly itn...

Treba da najdeme realen jazik, hehe

ok direkto ti kazuvam 5000 den krajna cena.

ako ne ti odgovara ne e problem. ti normalno sakas so po evtino, a i ja sakam 200 evra da go prodavam :pos2: da zemam nokia nov. ali jebiga. toa sto e.
извини друже што не се разбравме, ама телефон без документи и дополнителна опрема не купувам. Ај за дополнителната опрма може да се среди некако (финасиски) ете триста денари од цената ти спуштив ради пуњачот, дата кабелот и слушалките ама бар л.карта морам да земам кога откупувам. :) цената до утре останува иста :):helou:

oks fala tie se cect, i uste nesto za ova dual sim sto e toa btw raboti li na sonny ericson k510 i

Дуал симови повеќе немам, очекувам таму некаде после 10 јануари најверојатно да донесам повеќе видови некои ќе бидат и без сечење на картичките т.е. чиповите иначе функционираат на сите телефони, ама да се разбереме! двете картички не се активни истовремено.

da de toa razbrav ama pak e dobro nemora da go otvaram telefonot na sekoe

da de toa razbrav ama pak e dobro nemora da go otvaram telefonot na sekoe
па да, ама правилната намена на тоа е за луѓе кои премногу патуваат, пример идеш почесто за Грција и наместо да ја вадиш мкд картичка и да стаиш грк картичка само го гаснеш телефонот, го палиш и активна е другата картичка - нема малтретирање за тоа дали ке ја изгубиш картичката, итн... башка и не е мн скапо освен тоа можеш да си ги пренасочиш картичките таа што е недостапна сите повици да одат на достапната - тоа дополнително се плаќа од повик :)

па да, ама правилната намена на тоа е за луѓе кои премногу патуваат, пример идеш почесто за Грција и наместо да ја вадиш мкд картичка и да стаиш грк картичка само го гаснеш телефонот, го палиш и активна е другата картичка - нема малтретирање за тоа дали ке ја изгубиш картичката, итн... башка и не е мн скапо освен тоа можеш да си ги пренасочиш картичките таа што е недостапна сите повици да одат на достапната - тоа дополнително се плаќа од повик :)

Kako be ne moze da bidat dvete karticki vo isto vreme aktivni?Ja mislam deka tvoite bea isti kako toj jas sto go imav AnyCool,toj rabotese so 2 karticki vo isto vreme,si biras od koja karticka da pises poraka od koja da se javis...

Kako be ne moze da bidat dvete karticki vo isto vreme aktivni?Ja mislam deka tvoite bea isti kako toj jas sto go imav AnyCool,toj rabotese so 2 karticki vo isto vreme,si biras od koja karticka da pises poraka od koja da se javis...

не си во тек, правиме муабет за мобилни со дабл сим, туку адаптери за сим картичка.

ајде малце акција пред нова година да пуштам на нови телефончиња, иако мојата мобилара работи претежно со модели над 150/200 евра еве сеа пред нова година направивме исклучок:

Моторола W180
motorola_w180.jpg

Нови без гаранција на дилерските цени, на малопродажните со 9 месеци гаранција комплетни фул пакување со оригинални слушалки и полњач:
1 парче - 2200
2-5ком - 2000 денари
5+ - 30евра
10+ 1600 денари
30+ 23евра
50+ 22евра
100+ по договор и по нарачка.

Нокиа 1112 комплет фул пакување
1112%20-%20obr.jpg

1 парче - 2000 денари
2/3ком. - 1850 денари
5+ - 1600 денари
10+ 1400 денари

Moторола F3
276701-motorola-fone-f32222.jpg

само на големо -
5+ 800 денари
10+ 700денари

количините се ограничени.

п.с. мемориски картички

Микро СД 512мб - 500 денари
Микро СД 1гб - 750 денари
Микро СД 2гб - 1100 денари
Мини СД 512мб - 500 денари
Мини СД 1гб - 750 денари
Мини СД 2гб - 1100 денари
ММЦ - 512мб - 550 денари
ММЦ - 1гб - 900 денари
Мемори Стик Про Дуо - 512мб - 850денари
Мемори Стик Про Дуо - 1гб - 900 денари
Мемори Стик Про Дуо - 2гб - 1400 денари
Мемори Стик М2 - 512мб - 1000денари
Мемори Стик М2 - 1гб - 1500 денари.

и на ова количините се ограничени оти се на распродажба додека не дошле пијавиците и да ми ги соберат на големо... :(

Дај еден Моtorola F3 на мало, ебаго... Ми треба за втор број.
ме ребраш? п.с. види го клипов на 2.35мин и следните 40 секунди - што е посебноста кај моторолава.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=iwHPK1LMXtk[/media]

п.с. неможам на мало да ги давам оти во Т-Мобиле ги даваат за 1000 денари со 100 денари разговор. и ги немам на лагер, само по порачка наведените телефони (ама тоа порачување трае максимум 20 мин.)

Знам шо е. Баш таков телефон ми треба покрај HP-то :)

Инаку на сајтот на Т Моб го немам видено во понудата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom