Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Коа ке доат 100евра ке зеам еден:pos2::pos2::pos2:
пред летово сигурно!

така сите велеа за Н70дека нема шанси да дојде на 100 евра и еве сеа по мобилари ги откупуваат 80/90 евра зависи од состојба а се продаваат по 100 евра, истово го имаат праено и за мн модели дека нема шанси толку напредна технологија да падне за џабе - пример 7650 нокиа која 2002ра беше 1500 евра еве денеска се откупува за 800/1000 денари.

ајде кажете бе луѓе кој продава НОКИА 6600 молам 1 месец никој не ми одговара. Ако има некој нека кажи колку пари и да не е манлија телефонот оти ќе се караме.
Здраво купи ли нокија 6600 и колку пари си спремен да дадеш?

Немам половен иначе се движат од 150 до 180.

Нов Н73 орг.Е. - 270 +128мб
Н73 МЕ - 285 + 128мб
Н73 МЕ - 300 + 2гб, сите се фул пакување, само без кутија.

aha ok fala mnogu. (Za nov nemam pari :P)

prodavam Motorola W375 (1 MESEC STAR)
prodavam Motorola V3 Crn
prodavam Samsung x820
prodavam Motorola L6

aj kazi po kolku ke mi davas za ovie? pa posle da vidim dali ke mi stigat za nov...

пред летово сигурно!

така сите велеа за Н70дека нема шанси да дојде на 100 евра и еве сеа по мобилари ги откупуваат 80/90 евра зависи од состојба а се продаваат по 100 евра, истово го имаат праено и за мн модели дека нема шанси толку напредна технологија да падне за џабе - пример 7650 нокиа која 2002ра беше 1500 евра еве денеска се откупува за 800/1000 денари.

Уше малку ке почнат во смоки да паѓаат.:):pos2:

prodavam Samsung x820

ми треба за во галерија, колку пари го даваш??? уште 284 самсунзи ми останаа од SGH сериите за да ги имам комплет сите :)

ми треба за во галерија, колку пари го даваш??? уште 284 самсунзи ми останаа од SGH сериите за да ги имам комплет сите :)

pa dajmi cena ti. ako mi odgovara ke ti go donesam za dva-tri dena, od Gv sum.

aj i za tie drugite kazimi ceni...

vidi vaka jas kako kupuvac se razbira deka bi sakal sto poeftino da go kupam tlefonot dodeka ti kako prodavac sakas da zarabotis sto e mozno pojke... zatoa treba da si najdeme zaednicki jazik, se razbira deka ako jas ti kazam 2000 denari za telefonot odma ke me ignoriras i ke mislis deka nema da mozeme da stigneme do cena do 3000 denari... :) kazi kolku bi bil spremen najnisko da go dades - i ako ne mi se dopaga cenata - NEMA da ti spustam, tuku ke ti kazam - skapo mi e.

p.s. eve da pocneme so 2500 :pos:

btw deneska si go kupiv za 1700 denari SGH-T639 еден од најретките самсунзи на планетава! бај д веј на гсм арена го нема :pos:
tmo3g.jpg

vidi vaka jas kako kupuvac se razbira deka bi sakal sto poeftino da go kupam tlefonot dodeka ti kako prodavac sakas da zarabotis sto e mozno pojke...

Treba da najdeme realen jazik, hehe

ok direkto ti kazuvam 5000 den krajna cena.

ako ne ti odgovara ne e problem. ti normalno sakas so po evtino, a i ja sakam 200 evra da go prodavam :pos2: da zemam nokia nov. ali jebiga. toa sto e.

Treba da najdeme realen jazik, hehe

ok direkto ti kazuvam 5000 den krajna cena.

ako ne ti odgovara ne e problem. ti normalno sakas so po evtino, a i ja sakam 200 evra da go prodavam :pos2: da zemam nokia nov. ali jebiga. toa sto e.
Ова на шала го кажа или...? гледам нема ни наводници:)

no hard feelengs, веќе две недели по ред имам од еден пријател понуда за 4000 денари да му го земам со уште 8 месеци гаранција и фулл пакување му е со слушалки дата кабел и телефонот му е џам, он веќе цел месец го дава 4500 во огласи и неможе да го даде, сигурно на пазар 3 го имате приметено - спамер е. Али мене 4000 не ми одговараат иако можам да го убедам и за 3500 пак е малце високо - хаххх :)

no hard feelengs, веќе две недели по ред имам од еден пријател понуда за 4000 денари да му го земам со уште 8 месеци гаранција и фулл пакување му е со слушалки дата кабел и телефонот му е џам, он веќе цел месец го дава 4500 во огласи и неможе да го даде, сигурно на пазар 3 го имате приметено - спамер е. Али мене 4000 не ми одговараат иако можам да го убедам и за 3500 пак е малце високо - хаххх :)
Kaжи му да му дадам 3590, хехехе.

Ајмо HP iPAQ 6915 со џипиес и мипиес и сите салтанати за 350 eури, може и замена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom