Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ej drugar ostaj nie so si komentriame vaka ne e bitno ama da ti dadam eden sovet nemoj da se zaebes od kaj arso slucajno telefon da zemes... nemoj veruj mi ke se kaes...pozz

Јас земав кај Арсо бе...
И кој е тој арсо убаво си вика оној Трте само Мики продава телефони...
Земав п990и нов за 320 евра (кога се уште беше 25.000 во т-мобајл) и све е супер.
Имам и уште два земени 7370 и в550...сите работат супер без ниедна грешка (да не се урочам)

Јас земав кај Арсо бе...
И кој е тој арсо убаво си вика оној Трте само Мики продава телефони...
Земав п990и нов за 320 евра (кога се уште беше 25.000 во т-мобајл) и све е супер.
Имам и уште два земени 7370 и в550...сите работат супер без ниедна грешка (да не се урочам)

abe za novi sea ja neznam, ama za polovni i za servis......

Епа 7370 е на старо земен и тера веќе пола година без никаков проблем а в550ката веќе 9 месеци...
Не знам јас тоа што ти се погодило тебе ама да не забораваме дека они се само трговци со телефони и не се криви ако им увалат некој фаличен телефон...

А да...Мики беше једини во Скопје што сакаше да ми даде замена за п800ката...другиве уво не ги болеше.

Zamena n80ka, za nova n95ka, ajde mobilari dajte ponuda!
ајде да ти дадам понуда.

пред малце разговаравме по телефон ти кажав дека е 470 евра фул пакување на обичната Н95ка.

Ти ако можеш Н80та да ја продадеш за кеш - јас би можел да ти спуштам нешто од ценава доколку ми плакаш во кеш за неа се разбира, вака во замена би имал грубо кажано на невидено 300 евра долата :toe:

во случај ако немаш подобра понуда, помини утре помеѓу 17 и 19 часот донеси ја Н80та и мислам дека би ти направиле добра понуда :helou:

Епа 7370 е на старо земен и тера веќе пола година без никаков проблем а в550ката веќе 9 месеци...
Не знам јас тоа што ти се погодило тебе ама да не забораваме дека они се само трговци со телефони и не се криви ако им увалат некој фаличен телефон...
ако ми увалат фаличен телефон - ќе пробам да го направам, ако неможе да се направи - повеќе во делови ќе му извадам, само проблемот е да чекам.

А да...Мики беше једини во Скопје што сакаше да ми даде замена за п800ката...другиве уво не ги болеше.
дека му испаднала беспари :pos:

Доста бе па ти не смееш да збориш имаш конфликт на интереси :pos:
Шо без пари море...80 евра еј! :)

ok ne e mesto tuka da raspravame za vakvi raboti, ne e bitno ako citas nanazad ima milion luge so se zalat od niv, taka da nemoze da ne se najde nekoj zadovolen!!! ali fakat e deka se edni od najgolemite prevaranti vo skopjevo so se zanimavaat so ovoj biznis....

некро кажи ми дали ти стигна батеријата за нокиата 6680 и конечна цена за да поминам утре да ја земам?

некро кажи ми дали ти стигна батеријата за нокиата 6680 и конечна цена за да поминам утре да ја земам?
да де, па јас те очекував уште во вторникот/средата незнам коа праевме муабет еден ден претходно :)

него п.с. Алек_Ск, нокиата Н90 конечно ќе ти биде направена после 17 часот денеска и сервисот ќе чини 1000 денари. (п.с. ќе имаш и 1 месец гаранција, иначе не било до фолијата на тастатурата, туку до конекторот каде треба да влезе фолијата ама не на фолијата конекторот туку на плочата :)

да де, па јас те очекував уште во вторникот/средата незнам коа праевме муабет еден ден претходно :)

него п.с. Алек_Ск, нокиата Н90 конечно ќе ти биде направена после 17 часот денеска и сервисот ќе чини 1000 денари. (п.с. ќе имаш и 1 месец гаранција, иначе не било до фолијата на тастатурата, туку до конекторот каде треба да влезе фолијата ама не на фолијата конекторот туку на плочата :)

Ajmo Nokia N90 vo ispravna sostojba:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Ајмо к800 со софтвер к810 со 1гб картица фул паковање 160 евра...

Ајмо к800 со софтвер к810 со 1гб картица фул паковање 160 евра...
кај мене добијаш одма 130 евра без мем.карт. 140 со мем.карт :) хаха! (те сецнав, а?)

Ајде ако има заинтересирани...

Alcatel S853 со 512 МиниСД картичка
with Surround 2.1 system

Повеќе...

5000 денари

alcatel1pt0.jpg

alcatel2xo4.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom