Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шиткам блутут слушалка, LG HBM 710 со пунач
HBM710-2.jpg

Цена: Две Богородици
Да ти дадам една? :)

Бај д веј, мењам неколку дена користен P990i со година дена гаранција за нешто на Windows Mobile.

Aбе гарант поклон си ја добил, ај дај ја за една, шо те кошта... :)
Не дека ми треба нешто посебно, онака...сакав да си нарачам со поени од клуб 360, ама ружни ми се тие двете Plantronic што ги имаат, старовремски некако, оваа е посимпатична.

Со се фискална ќе ти го дадам, платен ми е...кој ти дава денес нешто на поклон бе брат... :)

Да ти дадам една? :)

Бај д веј, мењам неколку дена користен P990i со година дена гаранција за нешто на Windows Mobile.
Колку пари го даваш, што иде со него, колкава картичка?

Поише ми е за трампа, здосадено ми е веќе од барање телефони кога ќе останам без. Купен е во понеделникот, фул паковање (кабел, постоље, стерео слушалки, резервно пенкалце...). Со него иде фабричка картичка од 64МВ, ама имам и од 1 гига. Не е од тие малезиските срања за азиски пазар ко што ги нудат по мобилариве, Made in France е, за европски, има разлика од претходниот што го имав, дури и на допир во рака се чувствува разликата. Гаранцијата му е од Mobico, овластениот дилер за Македонија.

Не дека ми треба нешто посебно, онака...сакав да си нарачам со поени од клуб 360, ама ружни ми се тие двете Plantronic што ги имаат, старовремски некако, оваа е посимпатична.
ти шиткам за 1500 ко на брат ти што му ја продадов? :pos:
бх-100
bh100.jpg

п.с. ејсид мислеше дека е некој стар модел на слушалка, напротив излезена е март 2007 и иде најчесто задедно со Е50 и 6300 нокиа.

исто така имам за 2400 денари
230403341.jpg

трну, извини што ти рушам пазар :wink:

некро, тоа сапунот(:)) на првата слика ко шо знам, помалце домет има, или?

Кога купил? Ќе го тепам, ја ке нарачав од клуб 360 и ќе му ја шитнев, па така ќе си ги уновчев поените :)

Кога купил? Ќе го тепам, ја ке нарачав од клуб 360 и ќе му ја шитнев, па така ќе си ги уновчев поените :)
завчера... ама и доста ефтино ја купи, истата слушалка во германос е 2000ки, он ја зема... ако сака ќе ти каже :) :wink:
http://www.germanos.com.mk/product.asp?lang=lc&lid=7&PrId=5588

Поише ми е за трампа, здосадено ми е веќе од барање телефони кога ќе останам без. Купен е во понеделникот, фул паковање (кабел, постоље, стерео слушалки, резервно пенкалце...). Со него иде фабричка картичка од 64МВ, ама имам и од 1 гига. Не е од тие малезиските срања за азиски пазар ко што ги нудат по мобилариве, Made in France е, за европски, има разлика од претходниот што го имав, дури и на допир во рака се чувствува разликата. Гаранцијата му е од Mobico, овластениот дилер за Македонија.
Па и онака да го шитнам мојот па ќе ти го купам ако воопшто го даваш. Иначе која цена му ја бараш? Може ќе ти најдам некое Покет ПиСи.:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
имам 2 парчиња Нокиа 8600 Луна, по 680 евра, ако некој ги земе и двете за 1300 одма прајме дил!

50011.jpg

Nokia-8600-Luna-2.jpg

ова за мене беше наменето или мистичен? оти 8600 моментално на балканов со се мене ја имаат 6 луге :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom