Мистичен
Човек
Да ти дадам една?Шиткам блутут слушалка, LG HBM 710 со пунач
![]()
Цена: Две Богородици

Бај д веј, мењам неколку дена користен P990i со година дена гаранција за нешто на Windows Mobile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти дадам една?Шиткам блутут слушалка, LG HBM 710 со пунач
![]()
Цена: Две Богородици

Малку е....купен е пред 2 дена 2500, јас ти го давам за 2, ама ако е за тебе, може за 1700 :wink:Да ти дадам една?![]()

Aбе гарант поклон си ја добил, ај дај ја за една, шо те кошта...![]()

Колку пари го даваш, што иде со него, колкава картичка?Да ти дадам една?
Бај д веј, мењам неколку дена користен P990i со година дена гаранција за нешто на Windows Mobile.
ти шиткам за 1500 ко на брат ти што му ја продадов?Aбе гарант поклон си ја добил, ај дај ја за една, шо те кошта...
Не дека ми треба нешто посебно, онака...сакав да си нарачам со поени од клуб 360, ама ружни ми се тие двете Plantronic што ги имаат, старовремски некако, оваа е посимпатична.
)) на првата слика ко шо знам, помалце домет има, или?
завчера... ама и доста ефтино ја купи, истата слушалка во германос е 2000ки, он ја зема... ако сака ќе ти кажеКога купил? Ќе го тепам, ја ке нарачав од клуб 360 и ќе му ја шитнев, па така ќе си ги уновчев поените![]()
:wink: Па и онака да го шитнам мојот па ќе ти го купам ако воопшто го даваш. Иначе која цена му ја бараш? Може ќе ти најдам некое Покет ПиСи.Поише ми е за трампа, здосадено ми е веќе од барање телефони кога ќе останам без. Купен е во понеделникот, фул паковање (кабел, постоље, стерео слушалки, резервно пенкалце...). Со него иде фабричка картичка од 64МВ, ама имам и од 1 гига. Не е од тие малезиските срања за азиски пазар ко што ги нудат по мобилариве, Made in France е, за европски, има разлика од претходниот што го имав, дури и на допир во рака се чувствува разликата. Гаранцијата му е од Mobico, овластениот дилер за Македонија.