Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde decki..... Mi treba maska za Sharp GX30, Nekro aj vidi dali moze da se najde, pa ako moze i da se poraca. Pozdrav
moze - neoriginalnata e okolu 7 evra i so 10 saati rezbanji ni najvestiot serviser nema da uspee ko sto treba da ja montira, a originalnata e okolu 3 pati poskapa od samiot telefon kolku sto vredi.

Najednostavno - eden prijatel na tatko mi me zamoli za 200 denari da mu go rasklopam telefonot se do parce, znaci se od maskata da mu izvadam, i stakloto, i federite/mehanizmite, i mikrofoni i site BullShit i si ja ofarba so nekoj si specijalen sprej bla....bla... i mi plati pak 200 denari za da mu ja sklopam. :) telefonot ispadna bolji odkolku maska da mu smenish - samo fintata e sto sprejot kostal nakaj 800 denari ama e 500ml ili vo prevod 3-4 maski da ofarbash.

moze - neoriginalnata e okolu 7 evra i so 10 saati rezbanji ni najvestiot serviser nema da uspee ko sto treba da ja montira, a originalnata e okolu 3 pati poskapa od samiot telefon kolku sto vredi.

Najednostavno - eden prijatel na tatko mi me zamoli za 200 denari da mu go rasklopam telefonot se do parce, znaci se od maskata da mu izvadam, i stakloto, i federite/mehanizmite, i mikrofoni i site BullShit i si ja ofarba so nekoj si specijalen sprej bla....bla... i mi plati pak 200 denari za da mu ja sklopam. :) telefonot ispadna bolji odkolku maska da mu smenish - samo fintata e sto sprejot kostal nakaj 800 denari ama e 500ml ili vo prevod 3-4 maski da ofarbash.

Ok sve toa,ajde i jas ke ti daam pari i mojot da go rasturis i jas da si go ofarbam i samo kazi koj e toj sprej ili prasaj go covekot od kaj go zemal da idam da zeam i jas. P.S maskata mi e urda.......

Ok sve toa,ajde i jas ke ti daam pari i mojot da go rasturis i jas da si go ofarbam i samo kazi koj e toj sprej ili prasaj go covekot od kaj go zemal da idam da zeam i jas. P.S maskata mi e urda.......
ок е, ама проблемот е што моментално неможам да се нафатам да го работам тоа, барем не следнава недела оти имам здравствени проблеми и кога ке видам мобилен пред очи повраќам :)

Necro, видоф на некоја од другите теми, мислам дека беше на Помош!или така нешто твој нов ценовник. Вака сега видов исто и цена за к850.. 385 еу.. Да не имаш утнато пошто многу ниска ми се виде.. барем мене =) поз. Патем, ме бендиса понудата ако немаш грешка =)

Da ne prodava nekoj Nokia 6680 ili 8800,i ako gi znae nekoj cenite od prilika za ovie neka pise,ako moze:)

Necro, видоф на некоја од другите теми, мислам дека беше на Помош!или така нешто твој нов ценовник. Вака сега видов исто и цена за к850.. 385 еу.. Да не имаш утнато пошто многу ниска ми се виде.. барем мене =) поз. Патем, ме бендиса понудата ако немаш грешка =)
е имаВ за таа цена, ама сега немам :toe:

Da ne prodava nekoj Nokia 6680 ili 8800,i ako gi znae nekoj cenite od prilika za ovie neka pise,ako moze:)
6680 се движи околу 5000 продажна, 8800 околу 180/200.

aуу не,не,не! имам уште! али 395 се :) уште два :)
p.s. sorry se praat greshki pri kopi pejst od dilerski cenovnici. и сите цени што ги имам во тој ценовник се по 10 евра пониски од нормалното - оти тоа е разликата кога земаш повеќе од 2 телефони - по 10 евра, кога земаш повеќе од 5 телефони 30 евра итн... :) имам повеќе дилерски ценовници и сум забораил да ги ископирам и подредам цените.

aуу не,не,не! имам уште! али 395 се :) уште два :)
p.s. sorry se praat greshki pri kopi pejst od dilerski cenovnici. и сите цени што ги имам во тој ценовник се по 10 евра пониски од нормалното - оти тоа е разликата кога земаш повеќе од 2 телефони - по 10 евра, кога земаш повеќе од 5 телефони 30 евра итн... :) имам повеќе дилерски ценовници и сум забораил да ги ископирам и подредам цените.

Благодарам. Доколку треба нешто ќе ти побарам број по пп. =) поз.

Necro moze da mi kazes sto telefoncinja imas sro podrzuvaat dve karticki

NOKIA 6290

29544.JPG

NOV garancija do 29.09.2008 godina, 512MB memorija, 2 kameri edna 2MP drugata VGA, Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1, USB, Bluetooth,EDGE,IR,3G!

So CD, handsfree...se komplet. Koristen ne cel mesec, so seuste ne otstraneti lepenki!

Cena: 320 evra!

извини вака, иако правило е да не се мешаш во туѓите понуди но да те прашам искрено - би дал ти 300 евра за телефон со такви функции? кога Н73 Мјузик Едишн е 285?

извини вака, иако правило е да не се мешаш во туѓите понуди но да те прашам искрено - би дал ти 300 евра за телефон со такви функции? кога Н73 Мјузик Едишн е 285?

Да, ама овој е не цел месец стар, сеуште под гаранција, лепенките од мониторот не се извадени.

N73 за таа цена, не верувам дека со ганарција, со лепенки...прв сопственик...

П.С Плус тоа, тоа е моја цена. Коментари примам од оние кои сакаат да влезат во пазар. Ако не...и покрај тоа што си модератор, немаш право да ми ја коментираш цената.

Што ќе беше јас да ја коментирав цената на оние кои ставаа автомобили на мојот екс-форум, а да не вредеа толку оти за тие пари ќе се купело Ауди А6?!

Сакав и јас да прокоментирам за цената, али ај викам не го знам телефонот да не е нешто кујзнае што од некој креатор па си поќутеф. Иначе истата забелешка ја имав. НОВА Н73 за 280 имаш со свемирски опции за твојот, со 2 лепенки (една што се вади и една што е како заштита не се ни приметува) и крпче да си го чистиш стаклото........ нов со 12 месеци гаранција.
Така да 330 евра.. хммм.... нема ни дизајн некој добар за таа ценам али твое си е. Барај му 330 може ќе се најде некој ќе ти го купи.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1799&idPhone1=1550

Единствената ралзика меѓу N73 со Nokia 6290 e камерата кај N73 е подобра, но за разлика од тоа Nokia 6290 има далеку подобар екран од 16 милиони бои.

6290 има уште еден екран со истите перформанси како целиот екран на N73.
Да не зборувам за подобриот EDGE, малку подобрениот Symbian OS.
Плус го продавам со 512 картичка...од стандардната цена.
Во Германос е 21000 денари = 340 евра.

http://www.germanos.com.mk/product.asp?lang=lc&lid=7&menuID=2&PrID=5404

Абе Нокија 6290 нема нешто посебно и не е скап телефон, проблемот е во тоа што Германос тој телефон го продава за 350 евра, па дечково се излажал и го земал од кај нив па сеа го продава за 320. Тој телефон вреди 14-15 иљади нов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom