Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 2 футроли за продавање за ХТЦ ХД едната е плава мека гума, а другата црна тврдо гумирана. Ако му треба на некој нека пише ке му пратам слики !!!

Unroot-HTC-Desire-HD.jpg

Продавам два аlcatel TRIBE 3040 исправни, комплет без гранција. Цена за двата телефони 1600, само еден 1000 денари. Контакт ПП

PRODAVAM Apple iPad 1 Wi-Fi 16gb - 4.800 den
PRODAVAM Samsung Galaxy Young 2 - 2700 DEN
PRODAVAM HTC Desire X - 4000 DEN
PRODAVAM SAMSUNG E250 PINK - 1200 DEN
PRODAVAM NOKIA 2650 ZMIJA - 1000 DEN
PRODAVAM POLAROID prozo23pr SO DVA SIM - 1200DEN

Телефонот е купен 20.04.2015 година и од прв ден е со силиконска футрола, и скрин протектор. Значи практично без гребка, Купен од Анхоч. Гаранција уште 8 месеци. Неверлок, отклучен на сите оператори. 4G модел. Модел D390N со една сим картица. Никогаш непаднат на земја (голема пицајзла сум, чувам било што од техника :) ) Слики немам чкрапнато, ама верувајте телефонот е стакло во буквална смисла на зборот !

Линк до телефонот

Доколку некој сака, нека ме контактира, ке се договориме.

Го продавам, бидејки добив нов телефон на подарок.

Имам за продавање Iphone 5s, 16 GB Neverlock. За цена и слики ПП

Samsung Galaxy Grand Prime G530F - 4G LTE - моделот наменет за Европски пазар со 1 СИМ картица, кој доби Лолипоп 5 апдејт и веќе инсталиран кај мене. Скоро некористен со гаранција 1 година, фабрички отклучен и со гратис 3 футроли + стаклена фолија.

Цена: 9.990 денари
(фиксно и без замени)

Во АМЦ се продава по цена од 13.000 денари:
http://amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=45119&i=1106&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=

bump

iphone_6_S.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom