Lajce
Не за сркање
- Член од
- 19 април 2006
- Мислења
- 997
- Поени од реакции
- 116
Еден добронамерен совет, ако ти е ИТНО корегирај ја цената, инаку џишка нов X8 во продавница со година гаранција е околу 100 евра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден добронамерен совет, ако ти е ИТНО корегирај ја цената, инаку џишка нов X8 во продавница со година гаранција е околу 100 евра.

Тргај ќе ти се смее народ.Нова цена 9500 ден.Продавам iPhone 3Gs 16GB БЕЛ со цела опрема, од T-Mobile.
Телефонот е како нов, нема една грепка на него..
Иде со оригинални слушалки, USB кабел, полњач, и имам и футрола.
повеќе инфо на пп.
цена 11000 ден.
BUMP!!Iphone 4 - убаво сочуван, од t-mobile. Нема кутија, друго се комплет иде со него.
![]()
![]()
![]()
BUMP!!
Продавам/менувам HTC RADAR, купен пред 1 месец,има гаранција,цена за продажба 150 евра.Понудете некоја замена..

Дајте бе некој нејќе ли IPOD 5ta генерација + камера
За некој телефон со андроид (моја доплата) ајде нудете лето е ќе трчате и музика ќе слушате ем ќе се сликате снимате
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=433115
Епа веќе сите мобилни имаат МП3 и Ајподите не се толку актуелни, но може некој фан ќе се јави и ќе ти го купи.
Сите ми нудат PS2 а имаше и еден скеч, една сакаше и да ја извадам камерата, и поевтино да и го продадам

Знам и затоа тешко идеСите ми нудат PS2 а имаше и еден скеч, една сакаше и да ја извадам камерата, и поевтино да и го продадам
![]()
![]()

Ц ц ц цкакви луѓе ни талкаат по земјава. Бог да чува.