Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Sase91 напиша:
Jane ja zemav Music Edition i neznam zosto ali so nego ne odese ni 2GB karticka ni adapterot so moze da se spojat univerzalnite slusalki.Prasav oti vo alfa kopi ali vikaat nemao so niv taka gi dobile.

излгеа не ти работи логиката, 2гб картичка е 25 евра, слушалките би ги продале за 20 евра итн...

значи Алфа Копи или одтаму кај што си го купил си заработиле 2500 денари.:toe:

Necro,samo da znaes deka telefonite odlicno funkcioniraat,zadovolen sum a uste poveke se zadovolni tie sto gi koristat.Ti blagodaram.

Барам телефон до 7000 денари,нов или половен може...треба да биде нокиа или сони ериксон било кој модел.....не е за мене,за еден пријател...некро имаш некакви понуди?Ај чекам одговори,ако не од тебе,нека каже некој ако продава некој мобилен....
Фала ви однапред

Hm pa neznam 410 go kupiv a za kar sigurno imaat ali 3-4 nedeli ima sigurno. Super e telefonot nema vrska.

prodavam L6 za 4000 denari so 11 meseci garancija

Necrophilia za kolku pari mozes da mi najdes 6630 ili 6680 tnx.

Pece_nt напиша:
Necrophilia za kolku pari mozes da mi najdes 6630 ili 6680 tnx.

6630 imam na lager za 110 evra vo super sostojba.

6680 nekako ne mi e po kejf telefonot mnogu baven i nestabilen softver ima odkako iskoci kako model si imav problemi so toj telefon da taka duri i za 100 evra da mi nudat 6680 ne bi otkupil...

К500 на Водафон ти е 250 денари со 3 месечна гаранција.
К500 на Вокмен ти е 400 денари со 6 месечна гаранција.

Продавам ЛГ8330, во супер состобја за 3000 денари.
Плава боја со гаранција од 2 месеци и полњач.

8180-open.jpg
8330.jpg

Што мислите, колку вреди Motorola v300 без полнач и без никаква додатна опрема, користен една година?

аман брее има тема за ова! одсега натаму ке бришам постови што се офф топик а има теми зададено за тие постови.

п.с. 1500 денари.

Kolku treba od Samsung E800 za K750 ili K610 da dodam.

Ја да ти кажам одприлика...
е800ката ја ценат негде 50-60 евра ако е тоБ сочувана (мене така пред три месеци) а к750 на старо од мобилара е негдееее 130 евра мислам...

Сака некoј Nokia 9300 Communicator, тоб очуван за 200 еврони?
Може и замена.

nokia-9300-smart-phone.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom