Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Неколку прашања до поискусните:

1.Колку можам да го продадам Sony Ericsson P1i ,под гаранција е уште 5 месеци, не е гребнат?

2.Колку можам да продадам нов Nokia E51, НЕОТПАКУВАН,со 12 месеци гаранција?
3.Колку можам да продадам нов Sony Ericsson G900i, НЕОТПАКУВАН, со 12 месеци гаранција?:smir:

Ај да не бидам пристрасен со цените ... коа ќе формираш цени пиши ми заинтересиран сум за некој од овие ако има добра цена :helou:

Кој сака Alcatel OT-E801 Music Mobile без гребнатинка, екстра сочуван, 512 микрсоSD, усб кабел, слушалки. Мала маана е тоа што немам полнач. Екстра се полни преку усб-то. Цена по договор, на мсн или по пп :)

Неколку прашања до поискусните:

1.Колку можам да го продадам Sony Ericsson P1i ,под гаранција е уште 5 месеци, не е гребнат?

2.Колку можам да продадам нов Nokia E51, НЕОТПАКУВАН,со 12 месеци гаранција?
3.Колку можам да продадам нов Sony Ericsson G900i, НЕОТПАКУВАН, со 12 месеци гаранција?:smir:
п1 реално е 8 до 9илјадарки да го дадеш на човек, ако најдеш жртва може погоре да иде.
е51 јас нови ги шиткам по 170 евра, имам сребрени и црни, реално ти би било да го даадеш меѓу 120/130
г900 немам продадено од јануари месец, на стризло му го шитнав последниот за 305 евра, во моментов имам цена од 270 евра на ново.
па процени ти колку би било соодветно да го шитнеш.

По која цена можам да го продадам мојот Самсунг S-410i. Телефонот е во одлична состојба, со само некои мали гребаници на батеријата од постојаното вадење од џеб.

е51 јас нови ги шиткам по 170 евра, имам сребрени и црни, реално ти би било да го даадеш меѓу 120/130
г900 немам продадено од јануари месец, на стризло му го шитнав последниот за 305 евра, во моментов имам цена од 270 евра на ново.
па процени ти колку би било соодветно да го шитнеш.

Што е реалното ако ти го шиткаш 170,јас да го дадам за 120? Твојот да не е понов од мојот?:smir:
БИ го дал е51 за 150 евра, г900 за 220 евра, бујрум кој сака
Нагласувам, НОВИ, НЕОТПАКУВАНИ телефони

Што е реалното ако ти го шиткаш 170,јас да го дадам за 120? Твојот да не е понов од мојот?:smir:
БИ го дал е51 за 150 евра, г900 за 220 евра, бујрум кој сака
Нагласувам, НОВИ, НЕОТПАКУВАНИ телефони
Реалното е што ти немаш мобилара, и ако отвориш огласите ќе видиш дека за 140-150 имаш НОВИ НЕОТПАКУВАНИ колку сакаш на огласите со 12 месеци гаранција од т-мобиле. Татко ми пред 1 недела купи таков НОВ НЕОТПАКУВАН за 125 евра. Ете тоа е разликата.

Ве молам за мислење за мојот мобилен бидејќи мислам да го продавам а незнам коклу да го ценам. Имам Sony ericsson K800i користен, понекогаш
bluetooth не пали друго се е ок. Ве молам за мислење

П.С Ако има некој заинтересиран дајте понуда

Ве молам за мислење за мојот мобилен бидејќи мислам да го продавам а незнам коклу да го ценам. Имам Sony ericsson K800i користен, понекогаш
bluetooth не пали друго се е ок. Ве молам за мислење

П.С Ако има некој заинтересиран дајте понуда

Aха, 3500 максимално!

Пет илјадарки, заедно со мемориска картица!

Има некој што продава Самсунг У700? Кажете цена и дали е во добра состојба?

Пет илјадарки, заедно со мемориска картица!

Абе телефонот во при пејд е 8000-9000 денари, значи вреди и повеќе од 5.000 ако е убаво сочуван. Ама ај оди најди купец за тие пари. Може ке најдеш ама ептен тешко.

kaj moze da najdam usb kabeL za Nokia 1680 Classic...?? i kolku cini

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom