Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku mozam da mu izvadam na Nov Sony Ericsson K800i so memoriska karticka od 1giga me interesira ?
јас новите со година дена гаранција и 512м2 ги продавам по 8500 денари, иако мн ретко можат да се најдат во последно време к800ки повеќе се популарни к810те а се поскапи за 30/40 евра :D

јас новите со година дена гаранција и 512м2 ги продавам по 8500 денари, иако мн ретко можат да се најдат во последно време к800ки повеќе се популарни к810те а се поскапи за 30/40 евра :D

А ти имаш продавница или нешто слично ?кај тебе може да се направи старо за ново или старо за старо ?Сакам да го сменам зошто сакам некој телефон со Wireless.

top! doklku ima nekoj za prodavanje neka napise na forumof i neka ostavi tel broj ke mu se javam da se dogovorime
:helou:

кинески се сите телефони ама само едно не ми е јасно како може копијата од телефонот да е поскапа од оригиналниот??? ако може некој да ми објасни?

400 денари оригинален, алфа мобил водњанска ;)

некро да не имаш случајно полнач за моторола в3. купив еден од германос ама чкарт за еден месец се цвикна. грчка превара! и ако имаш кажи што пари.

нокиа 7373 топ состојба 14 саати лајф тајмер 85 евра 071993110

купувам звучки за сони ериксон компатибилни со W200i

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom