- Член од
- 24 јануари 2008
- Мислења
- 1.135
- Поени од реакции
- 140
Zdravo na site.Znaci se naogam vo mnogu nezavidna situacija.Napraiv sto napraiv paypal...kupiv sto kupiv od ebay...AMA..izglea me fatija kopilinjata.Samo sto napraiv poracka od ebay,nebitna suma od okolu 50$,drugiot den vleguvam vo paypal mi pise you account has been limited i ponesle baranje do prodavacot za vrakanje na kupenata stoka.Znaci LIMITED ACCOUNT defakto frozen account...Sea mi baraat ili potvrda od banka,potvrda za adresa..bla bla bla.Sto i da im dadam jasno e deka kulturno sum se sjebal u situacijava
Site soveti se dobredojdeni
![]()
![]()
Пробај да ја скенираш задната страна од личната карта и после да им ја пратиш или пробај со photoshop и направи да биди држава таа на кој ти е регистриран акаунтот исто така и податоците адреса име презиме и тие исто смени ги сними ја на слаба резолуција сликата за да не се сети дека е со photoshop и пробај види дали ке ти успее

Пиши ни тука обавезно што си направил

.Napraiv sto napraiv paypal...kupiv sto kupiv od ebay...AMA..izglea me fatija kopilinjata.Samo sto napraiv poracka od ebay,nebitna suma od okolu 50$,drugiot den vleguvam vo paypal mi pise you account has been limited i ponesle baranje do prodavacot za vrakanje na kupenata stoka.Znaci LIMITED ACCOUNT defakto frozen account...Sea mi baraat ili potvrda od banka,potvrda za adresa..bla bla bla.Sto i da im dadam jasno e deka kulturno sum se sjebal u situacijava