PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко на PayPal со вакви клиенти како нас, не посочувам никој конкретно ама на секоја страна од темава наназад едно 10 страни, некој се има фатено за тоа евро и пол дека не му го вратиле, или прашува кога ќе му го вратат, или зошто тоа треба да се плати, па да му се невиди ако толку им се потресувате на 90 денари НЕ сте вие за интернет шопинг.

Тешко на PayPal со вакви клиенти како нас, не посочувам никој конкретно ама на секоја страна од темава наназад едно 10 страни, некој се има фатено за тоа евро и пол дека не му го вратиле, или прашува кога ќе му го вратат, или зошто тоа треба да се плати, па да му се невиди ако толку им се потресувате на 90 денари НЕ сте вие за интернет шопинг.

Прво и основно никој не се потресува за едно помочано евро ипол. Прашувам затоа што ме интересира дали е се во ред и дали се функционира како што треба, не знам зашто воопшто се замараш да одговориш ако толку прашањава не ти праат мерак.

Прво и основно никој не се потресува за едно помочано евро ипол. Прашувам затоа што ме интересира дали е се во ред и дали се функционира како што треба, не знам зашто воопшто се замараш да одговориш ако толку прашањава не ти праат мерак.
1. Како да не се замарам кога истото прашање е на секоја страна?
2. Не мислев на тебе, ти можеби прашуваш за да провериш дали е се во ред, но имаше луѓе кои само ги интересираше дали ќе си ги добијат парите назад

Ај овие што дознаваат сега за PayPal и се радуваат/прават акаунти ко од утре одма да почнат пари да фрлаат, ама овие хипстериве што "користеле PayPal пред да биде кул" ич па не можам да ги сфатам.

Имам еден проблем. Го згрешив кодот шо ми го дадоја за верификација и сега е блокиран акаунтот дури не дадам некаков доказ. Пишува дека документот треба да е на англиски или преведен на англиски. Мора тоа така или нема врска?
Прашај во банка дали можат да ти извадат извештај на англиски од последни 2-3 трансакции, ќе ја има и трансакцијата со пејпал од евро ипол за верификација на картичката. Би требало да ти заврши работа тоа.

Dali moze da se pratat pari preku PAYPAL od Makedonia za Svajcarija mislam na korisnik od svajcarija ? ili nemame takva opcija nie na makedonskiot paypal zatoa shto gleam ima SEND PAYMENT( ZNACHI DA PRATISH PARI A NE DA PRIMISH ??? )

??

Dali moze da se pratat pari preku PAYPAL od Makedonia za Svajcarija mislam na korisnik od svajcarija ? ili nemame takva opcija nie na makedonskiot paypal zatoa shto gleam ima SEND PAYMENT( ZNACHI DA PRATISH PARI A NE DA PRIMISH ??? )

??
Тој што треба да ги прими парите ако има пеј пал можеш на меил да му ги пратиш.

??
Немаме.[DOUBLEPOST=1403557722][/DOUBLEPOST]
Тој што треба да ги прими парите ако има пеј пал можеш на меил да му ги пратиш.
Не треси зелени, не прашува он за грчки пејпал како твојот, туку за македонски!

Немаме.[DOUBLEPOST=1403557722][/DOUBLEPOST]
Не треси зелени, не прашува он за грчки пејпал како твојот, туку за македонски!

Како бе ? Па " Send Payment " за што го ставиле тамо за украс ? ... не сум пробал да пратам така ама прашувам дали може! не си пробал ни ти гарант ...

Како бе ? Па " Send Payment " за што го ставиле тамо за украс ? ... не сум пробал да пратам така ама прашувам дали може! не си пробал ни ти гарант ...
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Ставен е таму send money на секој пејпал акаунт без разлика на која држава и припаѓа, не се они будали да мењаат софтвер ради нашава државичка.
НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРАЌА! ПРОБАВ ЈАС! ПРОБАА И МНОГУ ДРУГИ! ПИШУВА И ВО ВЕСТА НА ПОЧЕТОКОВ ОД ТЕМАВА! АМАН ВИШЕ! ЦЕЛО ВРЕМЕ ИСТИВЕ ПРАШАЊА ГИ ПОСТАВУВАТЕ?
Што неземеш да пратиш ако веќе сакаш да праќаш? Ајде прати. Што ќе се деси ако пробаш да пратиш? Нема што да изгубиш?[DOUBLEPOST=1403574857][/DOUBLEPOST]Ова важи за сите наши мочани македонски пејпал акаунти и нека ви влезе у глава:
НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРИМА ПАРИ
НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРАЌА ПАРИ
МОЖЕ САМО ДА СЕ КУПУВА
МОЖЕ ДА СЕ ДОБИЕ REFUND ШТО НЕ СПАЃА ВО ПРИМАЊЕ НА ПАРИ ТУКУ ВО ВРАЌАЊЕ НА ВАШИТЕ ПАРИ АКО НЕ СТЕ ЗАДОВОЛНИ СО ТОА ШТО СТЕ ГО КУПИЛЕ

Најдобро ќе биде ова горе да се стави на почетокот од темава или во насловот. Не се трпи ова веќе со истиве прашања :tapp: :cenzura:

Последно уредено од модератор:
Не знам дали сум на вистинското место, ама не знам каде ми било посоодветно да пишам. Ме интересира што треба да се извади од аспект на сметки, банкарски картички итн ако сакам да работам ко фриленсер? Paypal е само за испраќање пари..Не работам никаде инаку. Ако има некој упатен, го молам да објасни што подетално. Фала... :)

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Ставен е таму send money на секој пејпал акаунт без разлика на која држава и припаѓа, не се они будали да мењаат софтвер ради нашава државичка.
НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРАЌА! ПРОБАВ ЈАС! ПРОБАА И МНОГУ ДРУГИ! ПИШУВА И ВО ВЕСТА НА ПОЧЕТОКОВ ОД ТЕМАВА! АМАН ВИШЕ! ЦЕЛО ВРЕМЕ ИСТИВЕ ПРАШАЊА ГИ ПОСТАВУВАТЕ?
Што неземеш да пратиш ако веќе сакаш да праќаш? Ајде прати. Што ќе се деси ако пробаш да пратиш? Нема што да изгубиш?[DOUBLEPOST=1403574857][/DOUBLEPOST]Ова важи за сите наши мочани македонски пејпал акаунти и нека ви влезе у глава:
НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРИМА ПАРИ
НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРАЌА ПАРИ
МОЖЕ САМО ДА СЕ КУПУВА
МОЖЕ ДА СЕ ДОБИЕ REFUND ШТО НЕ СПАЃА ВО ПРИМАЊЕ НА ПАРИ ТУКУ ВО ВРАЌАЊЕ НА ВАШИТЕ ПАРИ АКО НЕ СТЕ ЗАДОВОЛНИ СО ТОА ШТО СТЕ ГО КУПИЛЕ

Најдобро ќе биде ова горе да се стави на почетокот од темава или во насловот. Не се трпи ова веќе со истиве прашања :tapp: :cenzura:
  1. 1.50 ЕВРО КОЕ ВИ ГО ПОВЛЕКУВА PAYPAL ПРИ ПОВРЗУВАЊЕ СО КАРТИЧКА ВИ СЕ ВРАЌАТ ЗА 3 ДО 4 ДЕНА, А НЕ ЗА 24 ЧАСА. (НЕ ПАНИЧЕТЕ).​
  2. ИСТО ТАКА ПРИ ПОВРЗУВАЊЕ СО КАРТИЦА МОРА ДА ИМАТЕ И МОРА ДА ВИ ЗЕМАТ И 1$ ДОЛАР ПРЕД ДА ВИ ПОВЛЕЧАТ 1.50 ЕВРО. ( Е ОВИЕ НЕ СЕ ВРАЌААТ )​
  3. ЗНАЧИ ТРЕБА ДА ИМАТЕ НАД 3 ЕВРА МИНИМУМ НА СМЕТКА НА КАРТИЦАТА.​

4. Намали со фонтот (ова важи и за двајцата над мене)

5. И се покакавте на темава :D

Сакам да ве прашам дали може да продавам на ebay и парите да ги примам преку skrill бидејќи преку Paypal не може доколку некој има искуство со тоа нека го подели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom