PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели вчера беше муабетот дека не можеш да добиваш пари на сметка, туку само да трошиш?
Објаснето е назад на темава. Refund не е примање на пари туку е враќање на твоите пари. Неможеш да добиваш пари кои не се твои. Нема send money, нема receive money. Има само купување со твои пари од твоја картичка.

Не сите, ќе ги најдат они тие што не ставаат тракинг број, немај гајле. А и овие 4 нарачки по $20 опаа $80-че кој ти ги дава за безпари? Има да ги одереме, незнаат овие од пејпал со кој си имаат работа :pos:
Не од алиекспрес туку од ebay.
Не нови картички туку на друго име, од друг роднина, пријател.
Колку роднини толку картички. Секоја картичка по 4 бесплатни порачки од невини продавачи :icon_lol:
Ние сме доста снаодлив народ за сајбер измами. Види само каква пиратерија имаме кај софтверот. Дали еден човек во 10000 во државава има легално платен windows :LOL:
Сега дечки ако некој производ го нарачате од ибеј и не ви стигне на време може да побарате refund од продавачот и тој мора и ќе ви ги врати парите. Подоцна ако пристигне покрај парите го имате и производот.
Ако нема tracking number производот без разлика дали ќе ви стигне или не можете да отворите refund бидејќи нема доказ дека стигнал кај вас па пак ги добивате парите назад и плус производот.
Навали народе :ROFLMAO:
Од вакви како тебе со вакво размислување по се изгледаа пејпал кратко ќе трае во Македонија

ПОРАКА ДО СИТЕ ИМБЕЦИЛИ НА ФОРУМОВ И ВО ДРЖАВАВА:

Плачевте за Paypal - еве ви го.

Користете го фер и разумно бидејќи после ке се вреѓате кога ке ве нарекуваат ѓупци и цигани.

Настрана муабетот што Paypal блокира такви индивидуални ѓупци и цигани, туку поради идиотштината на поголема маса на "луѓе" (како што ве читам тука на форумов, да не спомнувам никови) ке биде блокирана цела држава за испорака.

И да не ве слушам (читам) утре пак да плачите како пички што олеле ни го укинаа Paypal, бидејки самите се правите ѓупци и цигани и нормално дека цивилизираниот свет ке бега од вас а вие ке си останите прости и глупави и пак некој друг ке ви биде крив: Грујо, Бранко, Петко, Трајко.

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Дали некој знае за трошоците кои може да ги имаш, при купување од ebay.co.uk или amazon.co.uk, со пејпал....пишува дека има некои трошоци, при конверзија на валутата, и за трошоци при интернационални нарачки, као демек cross-border and currency conversion fees in the UK, па, ако некој знае да го објасни ова, пошто читам и по форуми, и некои се жалат, некои не.....

Македонче повеќе ќе заработи од paypal само со опцијата за плаќање, отколку корисниците во другите земји кои што ги имаат сите услуги на paypal :icon_lol:

Очигледно имаш мал број на нарачки направено.[DOUBLEPOST=1403109941][/DOUBLEPOST]
Ако лупаш диспјут на секоја 3-та нарачка ќе им станеш сумљив.

Не чувствувам потреба да ти давам некакви докази ама еве кога навалуваш, да ти пратам ПП слика да видиш колку нарачки имам на алиехпрес, па да продолжиме уште да збориме околу ова?

Јас сум сигурен дека ти немаш ниту една нарачка, само колку да се каже нешто лошо т.е како по навика "ништо во нашава држава не функционира".

Не чувствувам потреба да ти давам некакви докази ама еве кога навалуваш, да ти пратам ПП слика да видиш колку нарачки имам на алиехпрес, па да продолжиме уште да збориме околу ова?

Јас сум сигурен дека ти немаш ниту една нарачка, само колку да се каже нешто лошо т.е како по навика "ништо во нашава држава не функционира".
Темава е за пејпал не за алиекспрес. Алиекспрес нема никаква врска со пејпал.

Плејстејшн корисниците најголем ќар имаат од ваквата новост :icon_mrgr:

Што е сега и национализам ли ќе има во тема за пејпал???

Последно уредено од модератор:
Што е сега и национализам ли ќе има во тема за пејпал???

Не, ги избришав и двете мислења. Нареден пат (посебно важи за бугарчето) ќе јаде казнени за провокација

aj edno prasanje ova paypalov e najveke za kupuvanje za na ebay??
posto site naracki sto gi imam na net se od aliexpress a gledam istite proizvodi se epten poskapi na ebay.

posto site naracki sto gi imam na net se od aliexpress a gledam istite proizvodi se epten poskapi na ebay.

Со оваа опција што ја имаме највеќе за тоа, освен некој друг сајт ако нуди можност за плаќање со PayPal.

Не е само за ибеј, секаде на секоја официјална страна кај шо имат знак од Пејпал мојш да пазариш.
ja koga zboram deka ima trolovi ovde vie mene mi vikate deka ja trolam, za smeenje ste ne za placenje, kade e kodot , sto e kod, kaj da vidam, kako da stavam pari na paypal O MAJ GAD,, takvite ko niv ke ni go unistat paypal poftorno.. citam ke pravele dispute refund od aliexpress??? O MAJ GAD, se gleda kolku ste zapoznaeni so internet trgovijata, aliexpress veke godina dena go ima isfrleno paypal kako opcija za kupuvanje a vie ovde sto zborite, ke napravele dispute i ke go zaebele kupuvacot,, pa ke go blokiraat akauntot na paypal ke otvorele nov, pa dali znaete deka so istata karticka nemoze 2 akaunta da se otvorat ke morta da idete vo banka da vadite nova koja kosta 350 denari i sto mislite deka bankata non stop ke vi izdava nova karticka za vie da pravite dispute??? SE GLEDA GOLEMO NEPOZNAVANJE SO RABOTA OD PAYPAL I PRODAZBA I KUPUVANJE. pak ke pisam o maj GAD
ОУ ЈОУР ГАД!!, ти пријателе незнајш шо зборвиш или така мене ми се чинит (јер се дрогирам:vozbud:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom