PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
kolku nepismeni luge ima ovde za paypal , neznam zasto otvaraat akaunti koga ne im trebaat ama bas ic, samo da napravat problemi i da ni go ukinat paypalot.samo da otvori ne oti mu treba

Тоа ама баш и не е твој проблем дали на некој му треба или не. Како сакаш да има „писмени за пејпал“ кога од вчера функционира во Македонија, немаат сите акаунти преку Словенија или други земји.

Мене ме интересира следново: верификував картицата и сето тоа. На сметката во банка со која ми е поврзана имам помала сума ама на профилот на Пејпел ми стои баланс нула. Нов сум у муабетов за пејпел =), ај некој нека ми објасни кратко и јасно.

kolku nepismeni luge ima ovde za paypal , neznam zasto otvaraat akaunti koga ne im trebaat ama bas ic, samo da napravat problemi i da ni go ukinat paypalot.samo da otvori ne oti mu treba

Секој е неписмен за нешто додека не го научи. Да очекуваш некој да знае да користи PayPal, а нема ни 24 саати откако ни е достапен, е исто како да очекуваш дете да трга во прво одделение, а веќе да знае од претходно да чита.[DOUBLEPOST=1403081998][/DOUBLEPOST]
Мене ме интересира следново: верификував картицата и сето тоа. На сметката во банка со која ми е поврзана имам помала сума ама на профилот на Пејпел ми стои баланс нула. Нов сум у муабетов за пејпел =), ај некој нека ми објасни кратко и јасно.

PayPal ти ги повлекле парите директно од картица/сметка во банка. За да имаш пари за трошење на PayPal balance, треба некој да ти има префрлено пари на акаунтот. Ама пошто таа опција не е овозможена за нас корисниците од Македонија, баланс цело време ќе ти седи на 0 и за секое плаќање директно ќе ти влечат пари.

Последно уредено:
Јас кога правев акаунт ми даде опција само меѓу personal и business да бирам.

Иначе кодот ти стигна од PayPal или од банката? Мене никаков код не ми стигна во порака.

Од банката. Секоја интернет трансакција тутунска во истиот момент на смс ми праќа потврда за трансакција. Во случајот при верифицирање на акаунтот ми дојде смс од тутунска со текст

Направено е УСПЕШНО плаќање со вашата виса картичка на износ од 1.50 Еур. на продажно место PP*XXXXCODE. Информации на +389215600
каде XXXX секако беа 4 цифри

Да, сите пари ми беа вратени иако ги пријавив после цели три месеци.
Зошто пејпал побара промена на лозинка?
Зошто ибеј побара промена на лозинка?
Имаш ли ти уопште користено некогаш ибеј акаунт и купено нешто?
Колку што гледаш повеќево членови на форумов немаат ни пари за верификација да направат така да нема од што да се плашат. Кој пари ќе им ги земат? Дали бил пејпал безбеден или не неправи никаква разлика во нашиве услови :)
[DOUBLEPOST=1403048704][/DOUBLEPOST]
Партал ќе ги направиме ние со нашиве деца сајбер криминалци :LOL:
И според мене paypal е по безбеден.
Али ние остај многу пари имаме па ќе ни ги земат :icon_lol:

Јас се регистрирав со кредитна од Стопанска, немаше никакви проблеми.

Imam paypal so stariot nacin. Dokolku sakam, dali ke mozam sa ja smenam drzavata?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Не знам зашто не можеш. Јас имам таква, ја внесов, ми зема 1,5 евро од неа и сега треба да чекам да излезе таа трансакција во извод за да видам едно бројче и да го внесам за да ја верифицирам картицата. Тогаш ќе ми ги вратат тие 1,5 евро.

Аууу да беее па 30 денари имам треба да имам минимум 90 денари затоа беше.. знам имаше некоја финта,, фала што ме потсети pozzz....

Не знам зошто толку се потресуваат луѓе за ова, опцијава е гола вода. Сега на секоја страница имате да пазарувате со дебитна и кредитна картичка, едино на Ebay се има ограничување на некои производи кои што се плаќаат само со PayPal опција. Кога ќе се овозможи опцијата за праќање и повлекување пари од PayPal е тогаш ќе биде за потресување, а не ова.

Последно уредено:
Во изводот кај трансакцијата треба да стојат 4 бројки. Тие треба да ги внесеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom