PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Направив акаунт пред малце, пуштено е
Јас имав акаунт направено со Македонија уште 2007 ама нормално не можев со него ништо да правам. Еднаш по грешка ми пуштија пари и не се логирав подолго време за да автоматски се вратат парите назад.

Дали направи верификација со картицата?

Е тек сега цела Кина има Македонија да ја стави на црна листа од рефунди. :vozbud:

Пробано со наш македонски пејпал акаунт да се повлечат пари еве што стои
You cannot receive payments in or withdraw payments from your PayPal account
Your Account May Only Be Used to Send Money

Педери (n)

Пробано со наш македонски пејпал акаунт да се повлечат пари еве што стои
You cannot receive payments in or withdraw payments from your PayPal account
Your Account May Only Be Used to Send Money

Педери (n)
Исто како да го немаш. Јас останувам на стариот начин. :cool:

Да, овој е мнооогу полош од словенечкиот :((n) само парите да ни ги земат, лопови :mad:
Овака ќе биде се до влегување во европска унија кога многу закони ќе се изменат ама тоа кој знае која година ќе биде.

Имам 0.67 евра на пејпл акаунтот и неможам да си го избришам акаунтот за да отворам македонски на истиот маил :(
Чаре?

Овака ќе биде се до влегување во европска унија кога многу закони ќе се изменат ама тоа кој знае која година ќе биде.
Кога ќе ни го сменат името и веќе нема да постоиме. :facepalm:

Зошто стои Account Type: Premier?
Е, шо бе Гувернер да не сакаш ?

Premier accounts are for members who will have a high transaction volume, need to accept credit card payments, or would like access to our special features not offered with Personal accounts. Premier accounts include all the benefits of Personal accounts, as well as our special features.

Ај некој што има пејпал со словенска адреса нека ми пише во пп

Ај некој што има пејпал со словенска адреса нека ми пише во пп

Е, шо бе Гувернер да не сакаш ?

Premier accounts are for members who will have a high transaction volume, need to accept credit card payments, or would like access to our special features not offered with Personal accounts. Premier accounts include all the benefits of Personal accounts, as well as our special features.

Не. Ме збуни тоа Премиум пошо си напраив персонал фри акаунт. Кај сите стои така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom