PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Многу голема шанса заради ова да е (исти ИП адреси а поднесено жалба). Се потекнало заради тој case.
Инаку тој со бугарските документи му фали само сметки за комуналии и да го одблокира акаунтот.
Case е само причина ако не било тоа ќе нашле друго нешто.
Инаку далеку од добра причина пошо case имало само за еден акаунт немало за другите два.
Али пејпал и се е можно :confused:

Case е само причина ако не било тоа ќе нашле друго нешто.
Инаку далеку од добра причина пошо case имало само за еден акаунт немало за другите два.
Али пејпал и се е можно :confused:
Да ама и ип адресите ги гледаат затоа отишле сите заедно, имаат логови дека се отварани од исто место...

Јас сум сигурен дека од почеток знаат кој има на пример македонска сметка од тутунска банка затоа што оваа финта се користи со години уназад а они знаат се, само се прават на тошо, чекаат пари да примиш на сметка и одма блокада, знаат дека е нелегална сметката и неможеш да си ги извадиш парите.
Инаку вака блокирани има колку душа ти сака и тоа многу често ќе најдеш ист човек кој го имаат блокирано по 3-4 пати на различни сметки со комплетно различни податоци.
Многу итро и подмолно.

Чисто се сомевам дека е така.Ако им беше поентата да користат средства од блокирани акаунти тогаш ке дозволуваа
отварање на што повеќе сметки (ке ни прогледуваа низ прсти)......Што мислиш зошто со новите картици е тешко да се отвори акаунт.
Дека гледаат дека е од кај нас картицата.

А дали знае некој зошто неможам да креирам нов пејпал на братучед ми од кај него од негова ип адреса од кога ќе го напишам тој кодот за верификација и кликам Next Или како беше ми го дава оваа "We are not able to process the signup request. Please try again later."

Сигурно има негде на темава, но се обидев на 10тина страни да побарам и не најдов, така да ќе пишам мислење. Доколку некој може да ми објасни како можам да ги повлечам парите што ги имам на paypal, го молам да ми пише во порака, или доколку некој го знае истото на payza.com. Благодарам.

Како бе ве блокираат оти мене не ме блокирале од 2009 година купувам преку пејпал исклучиво на ибеј имам едно 150 трансакции се најнормално, не правам никакви неправилности и ме немат блокирано...Инаку сакав да прашам дали има некој искуство со продавање преку ибеј и дали стигат парите тука во Македонија....

Аман бе полека на тоа копчето.... :)

Имам пејпал преку тутунска, вадам често пари секогаш ми стигаа на сметка за 3 дена откако ке направев withdraw , ама сега еве после 10 дена уште не ми се стигнати на сметката. Да не знае некој што е проблемов?
Дали парите ти пристигнаа на картичка? Бидејќи и јас повлеков пари пред 4 дена и сеуште не се пристигнати.

Јас повлеков во понеделникот денес ми стигнаа. До сега сум немал никаков проблем.

Така викате ама еве јас 3-4 години немам проблеми. Имам некој лимит од 2500 евра годишно кој не го надминувам. Не повлекувам големи суми.

Ме интересира дали некој на кого му побарале идентификација подоцна успеал да ги извлече парите. Дали може барем да препраќа пари и купува, ако не може да повлече?

Сите што ги блокирале максимум што направиле е да ги пратат на некој друг кој има неограничен лимит и тој да им ги извади. Освен ова нивнитот пејпал е ограничен за се друго.

Сите што ги блокирале максимум што направиле е да ги пратат на некој друг кој има неограничен лимит и тој да им ги извади. Освен ова нивнитот пејпал е ограничен за се друго.
Ок, ама да речеме дека ги повлекувам така...? Во моментот кога ќе потврдам withdraw парите повеќе не се на мојот Paypal, затоа што постапката за повлекување е започната. Ако запне работата, како да ги вратам назад за да ги препратам?

Ок, ама да речеме дека ги повлекувам така...? Во моментот кога ќе потврдам withdraw парите повеќе не се на мојот Paypal, затоа што постапката за повлекување е започната. Ако запне работата, како да ги вратам назад за да ги препратам?
withdraw е за повлекување на сметка во банка (картичка) а ако ги праќаш на некој друг идеш send.
Две различни опции се. За која ме прашуваш?
Ако му ги пратиш на некој друг преку опција send единствен начин да ги вратиш е ако тој ти ги врати.
Ако запнат било каде ќе се вратат на твоја пејпал сметка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom