PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Верификувал сега брзо некој Виза Електрон картичка од Тутунска на ПејПал? Се обидувам веќе не знам колку пати и не сака да помини.

Верификувал сега брзо некој Виза Електрон картичка од Тутунска на ПејПал? Се обидувам веќе не знам колку пати и не сака да помини.
Не функционира тој метод веќе! Дури и да помине после ќе ти ги заробат парите поради давање на неточни информации!

Па ќе ми дадеш пари ја ќе ти го нарачам и тоа е тоа? Ќе ти земам 5 проценти од вредноста на производот за услугата.
А како ќе се осигураме дека нема да ми ги земеш само парите и не добијам ништо :D единствено ако кога стигне порачката ти ја платам со провизија и за тебе.

А како ќе се осигураме дека нема да ми ги земеш само парите и не добијам ништо :D единствено ако кога стигне порачката ти ја платам со провизија и за тебе.
Неам попаметна работа? Никој така не прави. Може да дојдеш кај мене јас пред тебе ќе ја направам нарачката ти ќе ми ги дадеш парите. За секоја нарачка си има потврда ја праќаат на мејл јас ќе ти ја препратам. Си има гаранција од сајтовите од кај планираш да купуваш ако не стигне нарачката ќе ти ги вратат парите. А што точно сакаш да купиш?

Да јас и уште 5-6 други луѓе што ги знам . Дел од нив веќе некое време купуваат преку ebay и немале никаков проблем .

Да јас и уште 5-6 други луѓе што ги знам . Дел од нив веќе некое време купуваат преку ebay и немале никаков проблем .

Не верувам дека ја грешавам некаде процедурава од причина што е премногу едноставна, одбрав земја Словенија за регистрација на Пејпал , додека за адреса за плаќање е Македонија односно како што праваат сите. Не знам зошто не сака да ми ја верификува картицата.
Пред колку време ја верификуваше картицата?

Не верувам дека ја грешавам некаде процедурава од причина што е премногу едноставна, одбрав земја Словенија за регистрација на Пејпал , додека за адреса за плаќање е Македонија односно како што праваат сите. Не знам зошто не сака да ми ја верификува картицата.
Пред колку време ја верификуваше картицата?
На први овој месец !!! доколку сакаш подетално инфо ќе ти пуштам на пп ..

А имаш преку 10 продукти нарачано и добиено или префрлано пари?
другар направи 200 евра трансакции преку paypal само од купување преку ebay ... месецов !!

другар направи 200 евра трансакции преку paypal само од купување преку ebay ... месецов !!
Баш ме интерсира до која сума допуштаат а после ја блокираат сметката? Ај давај нешо апдејт наредниве месеци да видиме како ќе иде?

Баш ме интерсира до која сума допуштаат а после ја блокираат сметката? Ај давај нешо апдејт наредниве месеци да видиме како ќе иде?
Се додека не направиш вкупно трансакција од 1.8оо евра не ти го проверуваат акаунтот ... до тогаш можеш да трошиш , после ти останува да идеш по нова картица и нов акаунт .... :)

На први овој месец !!! доколку сакаш подетално инфо ќе ти пуштам на пп ..

Јас и пред тоа се обидов на неколку пати, но безуспешно. Не се работи за тоа да не ти верувам, само ме чуди од кои причини мене не сака да ми ја линка картицата до пејпал акаунтот.
Еве што ми пишува кога ќе сакам да ја верификувам.

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Јас и пред тоа се обидов на неколку пати, но безуспешно. Не се работи за тоа да не ти верувам, само ме чуди од кои причини мене не сака да ми ја линка картицата до пејпал акаунтот.
Еве што ми пишува кога ќе сакам да ја верификувам.

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
епа има финта тоа е целата работа ... откако ќе успееш да ја внесеш картицата за verify ти треба код од NLB ... мене ми стигна прекуѕ sms сервисот од банката ... и ми ја верификуваше одма !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom