PayPal (официјална тема)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Верификувал сега брзо некој Виза Електрон картичка од Тутунска на ПејПал? Се обидувам веќе не знам колку пати и не сака да помини.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Верификувал сега брзо некој Виза Електрон картичка од Тутунска на ПејПал? Се обидувам веќе не знам колку пати и не сака да помини.
Не функционира тој метод веќе! Дури и да помине после ќе ти ги заробат парите поради давање на неточни информации!

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Па ќе ми дадеш пари ја ќе ти го нарачам и тоа е тоа? Ќе ти земам 5 проценти од вредноста на производот за услугата.
А како ќе се осигураме дека нема да ми ги земеш само парите и не добијам ништо :D единствено ако кога стигне порачката ти ја платам со провизија и за тебе.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
А како ќе се осигураме дека нема да ми ги земеш само парите и не добијам ништо :D единствено ако кога стигне порачката ти ја платам со провизија и за тебе.
Неам попаметна работа? Никој така не прави. Може да дојдеш кај мене јас пред тебе ќе ја направам нарачката ти ќе ми ги дадеш парите. За секоја нарачка си има потврда ја праќаат на мејл јас ќе ти ја препратам. Си има гаранција од сајтовите од кај планираш да купуваш ако не стигне нарачката ќе ти ги вратат парите. А што точно сакаш да купиш?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Да јас и уште 5-6 други луѓе што ги знам . Дел од нив веќе некое време купуваат преку ebay и немале никаков проблем .

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да јас и уште 5-6 други луѓе што ги знам . Дел од нив веќе некое време купуваат преку ebay и немале никаков проблем .
Не верувам дека ја грешавам некаде процедурава од причина што е премногу едноставна, одбрав земја Словенија за регистрација на Пејпал , додека за адреса за плаќање е Македонија односно како што праваат сите. Не знам зошто не сака да ми ја верификува картицата.
Пред колку време ја верификуваше картицата?

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Не верувам дека ја грешавам некаде процедурава од причина што е премногу едноставна, одбрав земја Словенија за регистрација на Пејпал , додека за адреса за плаќање е Македонија односно како што праваат сите. Не знам зошто не сака да ми ја верификува картицата.
Пред колку време ја верификуваше картицата?
На први овој месец !!! доколку сакаш подетално инфо ќе ти пуштам на пп ..

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
А имаш преку 10 продукти нарачано и добиено или префрлано пари?
другар направи 200 евра трансакции преку paypal само од купување преку ebay ... месецов !!

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
другар направи 200 евра трансакции преку paypal само од купување преку ebay ... месецов !!
Баш ме интерсира до која сума допуштаат а после ја блокираат сметката? Ај давај нешо апдејт наредниве месеци да видиме како ќе иде?

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Баш ме интерсира до која сума допуштаат а после ја блокираат сметката? Ај давај нешо апдејт наредниве месеци да видиме како ќе иде?
Се додека не направиш вкупно трансакција од 1.8оо евра не ти го проверуваат акаунтот ... до тогаш можеш да трошиш , после ти останува да идеш по нова картица и нов акаунт .... :)

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
На први овој месец !!! доколку сакаш подетално инфо ќе ти пуштам на пп ..
Јас и пред тоа се обидов на неколку пати, но безуспешно. Не се работи за тоа да не ти верувам, само ме чуди од кои причини мене не сака да ми ја линка картицата до пејпал акаунтот.
Еве што ми пишува кога ќе сакам да ја верификувам.

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Јас и пред тоа се обидов на неколку пати, но безуспешно. Не се работи за тоа да не ти верувам, само ме чуди од кои причини мене не сака да ми ја линка картицата до пејпал акаунтот.
Еве што ми пишува кога ќе сакам да ја верификувам.

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
епа има финта тоа е целата работа ... откако ќе успееш да ја внесеш картицата за verify ти треба код од NLB ... мене ми стигна прекуѕ sms сервисот од банката ... и ми ја верификуваше одма !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom