PayPal (официјална тема)

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.
другар кај мене не го отвора излага error 404. и никаде не сретнав дека требат да се плати нешто, имаат поголеми само камати.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Здраво, денес ми стигна картицата од payoneer, не е од никој сајт значи директно од payoneer е, ме интересира дали ќе може да се регистрира paypal акаунт со неа и ако може дали мора да имам пари на payoneer картицата за верификација. Фала однапред.
Не

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
другар кај мене не го отвора излага error 404. и никаде не сретнав дека требат да се плати нешто, имаат поголеми само камати.
Еве што пишува, најверојатно си кликнал дека си се согласил за овој ценовник ама не си забележал.

--- надополнето: 17 декември 2012 во 20:34 ---
Еве што вика и јаху одговори +24$ за активација на картицата за во Македонија.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.
Нека проба ќе види Payoneer се далеку од бесплатни а и многу ограничена функционалност имаат.
Не ги бива.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Нека проба ќе види Payoneer се далеку од бесплатни а и многу ограничена функционалност имаат.
Не ги бива.
Јас се мислам да земам пајонер, лимитот на пејпал ми е при крај. За исплата ми е од фивер, ми изгледа оние 3$ месечно ко нормална кредитна картичка од домашниве банки.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Јас се мислам да земам пајонер, лимитот на пејпал ми е при крај. За исплата ми е од фивер, ми изгледа оние 3$ месечно ко нормална кредитна картичка од домашниве банки.
Друже провизиите се 6% на секое вадење плус додатни трошоци. Или чекај да се ресетира лимитот или нека ти ги извади некој друг што има неограничен лимит.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
92
Поени од реакции
53
Ако користите Пајонер, користете го само за големи суми. Кога повлекував 20.000 денари, ме закрпи 1300 така да...

И да со Пајонер картицата без проблем може да се поврзе со ПејПал, незнам што ширите дезинформации.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ако користите Пајонер, користете го само за големи суми. Кога повлекував 20.000 денари, ме закрпи 1300 така да...

И да со Пајонер картицата без проблем може да се поврзе со ПејПал, незнам што ширите дезинформации.
Висока провизија зимале овие. Нема шанса да земам такво нешто да ми дупи џеб.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:36 ---

Да не е она 23$ што треба да ти земе за активација во Македонија? Мада како ставка би требало да ти се покаже на изводот.

H

HoT IcE

Гостин
Може ли да се извади кај нас Пајонер, Пејпал или Пиза картичка? Почнав да кликам на еден сајт за реклами од ETCBank и само преку овие картички може да си ја повлечеш сумата од 100 долари..

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Може ли да се извади кај нас Пајонер, Пејпал или Пиза картичка? Почнав да кликам на еден сајт за реклами од ETCBank и само преку овие картички може да си ја повлечеш сумата од 100 долари..
Кога ќе успееш 100$ од кликање да направиш од мене имаш бакшиш +100$. Пејпал нема картичка, стигаат парите на домашна виза картица.

Член од
2 јануари 2013
Мислења
153
Поени од реакции
30
Najprvo pozdrav i srekna nova godina na clenovite na kajgana :P

Go koristam ebay vekje nekolku godini za kupuvanje od ebay i do sega ne sum imala problemi NO.....naracav jakna pred 1 mesec,ja nema,
prodavacot dobil edno 20 neativni kritiki od tipot ''Item not received Scam'' i sl.
Bi gi zamolila poiskusnite clenovi da me sovetuaat za kako da gi povratam parite.
Vekje otvoriv Case na ebay no neznam dali moze da napravat nesto. Mozam i dispute da otvoram no strav mi e da ne mi go zatvorat akauntot.
Se raboti za 30 evra.

Blagodaram :oops:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Najprvo pozdrav i srekna nova godina na clenovite na kajgana :P

Go koristam ebay vekje nekolku godini za kupuvanje od ebay i do sega ne sum imala problemi NO.....naracav jakna pred 1 mesec,ja nema,
prodavacot dobil edno 20 neativni kritiki od tipot ''Item not received Scam'' i sl.
Bi gi zamolila poiskusnite clenovi da me sovetuaat za kako da gi povratam parite.
Vekje otvoriv Case na ebay no neznam dali moze da napravat nesto. Mozam i dispute da otvoram no strav mi e da ne mi go zatvorat akauntot.
Se raboti za 30 evra.

Blagodaram :oops:
Ќе ти ги вратат парите.

Колку репутација вкупно има продавачот? Дај некој линк.

Член од
2 јануари 2013
Мислења
153
Поени од реакции
30
Prodavacot momentalno ima 94% feedback a poslednite 10 kritiki se negativni.
Dali e dovolno sto otvoriv Case na ebay ili mora preku paypal da otvaram Dispute?

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Друже провизиите се 6% на секое вадење плус додатни трошоци. Или чекај да се ресетира лимитот или нека ти ги извади некој друг што има неограничен лимит.
Не е точно. Провизијата е макс 3%. Месечно за одржување на сметка е 2 УСД доколку имаш пари на сметка . За секое вадење автоматски ти земаат 2.75. За мали суми пари не го препорачувам. Ако работите со големи суми кои би подлегнале на контрола на НБРМ при влез во МК а на кои ке треба да платите банкарски трошци и персоналец.. тогаш препорачувам

Kajgana Shop

На врв Bottom