- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.Бесплатно е и не се плаќа ништо
Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.Бесплатно е и не се плаќа ништо
другар кај мене не го отвора излага error 404. и никаде не сретнав дека требат да се плати нешто, имаат поголеми само камати.Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.
НеЗдраво, денес ми стигна картицата од payoneer, не е од никој сајт значи директно од payoneer е, ме интересира дали ќе може да се регистрира paypal акаунт со неа и ако може дали мора да имам пари на payoneer картицата за верификација. Фала однапред.
Еве што пишува, најверојатно си кликнал дека си се согласил за овој ценовник ама не си забележал.другар кај мене не го отвора излага error 404. и никаде не сретнав дека требат да се плати нешто, имаат поголеми само камати.
Нека проба ќе види Payoneer се далеку од бесплатни а и многу ограничена функционалност имаат.Еве ценовник за пајонир. Не би рекол дека е баш бесплатен. 5$ ќе ти земе кога првпат ќе ставиш пари. Секој месец 3$ за одржување.
Јас се мислам да земам пајонер, лимитот на пејпал ми е при крај. За исплата ми е од фивер, ми изгледа оние 3$ месечно ко нормална кредитна картичка од домашниве банки.Нека проба ќе види Payoneer се далеку од бесплатни а и многу ограничена функционалност имаат.
Не ги бива.
Друже провизиите се 6% на секое вадење плус додатни трошоци. Или чекај да се ресетира лимитот или нека ти ги извади некој друг што има неограничен лимит.Јас се мислам да земам пајонер, лимитот на пејпал ми е при крај. За исплата ми е од фивер, ми изгледа оние 3$ месечно ко нормална кредитна картичка од домашниве банки.
Висока провизија зимале овие. Нема шанса да земам такво нешто да ми дупи џеб.Ако користите Пајонер, користете го само за големи суми. Кога повлекував 20.000 денари, ме закрпи 1300 така да...
И да со Пајонер картицата без проблем може да се поврзе со ПејПал, незнам што ширите дезинформации.
Да не е она 23$ што треба да ти земе за активација во Македонија? Мада како ставка би требало да ти се покаже на изводот.Ако користите Пајонер, користете го само за големи суми. Кога повлекував 20.000 денари, ме закрпи 1300 така да...
И да со Пајонер картицата без проблем може да се поврзе со ПејПал, незнам што ширите дезинформации.
Кога ќе успееш 100$ од кликање да направиш од мене имаш бакшиш +100$. Пејпал нема картичка, стигаат парите на домашна виза картица.Може ли да се извади кај нас Пајонер, Пејпал или Пиза картичка? Почнав да кликам на еден сајт за реклами од ETCBank и само преку овие картички може да си ја повлечеш сумата од 100 долари..
Ќе ти ги вратат парите.Najprvo pozdrav i srekna nova godina na clenovite na kajgana
Go koristam ebay vekje nekolku godini za kupuvanje od ebay i do sega ne sum imala problemi NO.....naracav jakna pred 1 mesec,ja nema,
prodavacot dobil edno 20 neativni kritiki od tipot ''Item not received Scam'' i sl.
Bi gi zamolila poiskusnite clenovi da me sovetuaat za kako da gi povratam parite.
Vekje otvoriv Case na ebay no neznam dali moze da napravat nesto. Mozam i dispute da otvoram no strav mi e da ne mi go zatvorat akauntot.
Se raboti za 30 evra.
Blagodaram![]()
Не е точно. Провизијата е макс 3%. Месечно за одржување на сметка е 2 УСД доколку имаш пари на сметка . За секое вадење автоматски ти земаат 2.75. За мали суми пари не го препорачувам. Ако работите со големи суми кои би подлегнале на контрола на НБРМ при влез во МК а на кои ке треба да платите банкарски трошци и персоналец.. тогаш препорачувамДруже провизиите се 6% на секое вадење плус додатни трошоци. Или чекај да се ресетира лимитот или нека ти ги извади некој друг што има неограничен лимит.