PayPal (официјална тема)

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
459
Поени од реакции
298
Здраво, можно ли е да направам хрватски PayPal со Mastercard од НЛБ?
Автоматски споено мислење:

Ако не, како можам?
За која намена ти е?
Пиши ми ПП можда ќе можам да ти средам работа.

Член од
13 јули 2024
Мислења
1
Поени од реакции
1
Здраво,

За сите оние што имаат потреба да повлечат пари од Paypal, можам да го средам тоа. Трошоците за префрлање на парите на мојот Paypal се на ваша сметка.
Провизијата е 8% , исплатата е со уплата на ваша сметка. За суми над 2500 УСД - 7%.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Dobar den,me interesira dali ima nekoj na teritorija na Skopje sto ima NeMakedonski(Stranski) paypal kade sto moze da prima $, mi treba da primam pari na paypal taka sto ke se sretneme vo zivo da ja sprovedeme transakcijata i sekako ke si platam odredena provizija za uslugava? Jbg ziveeme vo Republika Severna Uganda..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.542
Поени од реакции
66.127
Dobar den,me interesira dali ima nekoj na teritorija na Skopje sto ima NeMakedonski(Stranski) paypal kade sto moze da prima $, mi treba da primam pari na paypal taka sto ke se sretneme vo zivo da ja sprovedeme transakcijata i sekako ke si platam odredena provizija za uslugava? Jbg ziveeme vo Republika Severna Uganda..
За која сума се работи? Можеш и во ПП да ми пишеш.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
Јас имам Словенски ама до сега не сум правел голем трансфер на пари

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
459
Поени од реакции
298
Јас можам да ти завршам работа, ако сеуште не си.
Пиши ми во ПП слободно.

Кога веќе сум тука, да кажам дека имам целосно функционален (верифициран) ЕУ бизнис пејпал акаунт кој може да биде искористен за ваши цели и бизниси (секако легални) односно да го “рентате“, под одредени услови.
Пишете ми ПП ако сте заинтересиран.

Член од
8 април 2014
Мислења
156
Поени од реакции
19
Здраво,гледав еден IPTV сервис и за да го нарачам е потребно да се плати преку Paypal,мене ми е поврзана картичката но никогаш не сум го користел,сакам да прашам дали ќе биде успешна трансакцијата?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Здраво,гледав еден IPTV сервис и за да го нарачам е потребно да се плати преку Paypal,мене ми е поврзана картичката но никогаш не сум го користел,сакам да прашам дали ќе биде успешна трансакцијата?
Да.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
144
Поени од реакции
56
здраво барам некој кој има европски пајпал да прима во евра, не се големи суми само неколку пати во месецот околу 100тина евра и да не е провизија голема , ако има некој порака пишете

Sent from my M1908C3JGG using Tapatalk

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
459
Поени од реакции
298
здраво барам некој кој има европски пајпал да прима во евра, не се големи суми само неколку пати во месецот околу 100тина евра и да не е провизија голема , ако има некој порака пишете

Sent from my M1908C3JGG using Tapatalk
Јас имам Европски Пејпал и можам да примам во Евра без проблем, ама премногу големи очекувања имаш дека некој ќе ти брка работа за 5 евра ќар за него...

Член од
12 март 2010
Мислења
212
Поени од реакции
73
Јас имам Европски Пејпал и можам да примам во Евра без проблем, ама премногу големи очекувања имаш дека некој ќе ти брка работа за 5 евра ќар за него...
Gaz da ne ttreba da ti daj

Член од
25 октомври 2013
Мислења
186
Поени од реакции
293
Дали некој знае како да отворам нов paypal account под Словенија, на досегашниов некако успеав да го поминам лимит до 2400 евра. И оп денеска го блокираа.

Дали да пробувам со иста картичка од тутунска под друго име ? Дали ке помине, ако има некој решение за ова нека сподели

Фала многу!

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.385
Поени од реакции
4.335
Дали некој знае како да отворам нов paypal account под Словенија, на досегашниов некако успеав да го поминам лимит до 2400 евра. И оп денеска го блокираа.

Дали да пробувам со иста картичка од тутунска под друго име ? Дали ке помине, ако има некој решение за ова нека сподели

Фала многу!
Каков е тој лимит од 2400 евра? На примени пари, на пратени пари? Ти ги замрзнуваат средствата, не можеш никогаш да ги извадиш? Чисто информативно прашувам, неповрзано со твоево прашање, не знам да ти помогнам.

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4
Здраво на сите,

дали некој знае за колку време Paypal реализира трансакција на плаќања кон странство, бидејќи сумата сеуште ми стои во резервации веќе трет ден и немам потврда од лицето дека се префрлени средствата.

Ви благодарам за одоговорите.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Dobar den,me interesira dali ima nekoj na teritorija na Skopje sto ima NeMakedonski(Stranski) paypal kade sto moze da prima $, mi treba da primam pari na paypal taka sto ke se sretneme vo zivo da ja sprovedeme transakcijata i sekako ke si platam odredena provizija za uslugava?

Kajgana Shop

На врв Bottom