Tonchie
BATTERY +
Значи голем настан не се прави во тесна уличка и точка. Бината зафаќаше цела улица и беше свртена кон зграда, така да простор имаше само лево и десно од бина, напред едвај метро.
Штандови има, ама народ преку ден слабо. Пастрмајлиите кои ги печеа во рестораните ги носеа до штандови. Беа мали и чинеа 50 денари.
И штандот на Чардак не ми се допадна. Можеби во ресторанот убави ги прават, ама на пастрмајлијадата не им беа добри пастрмајлиите. Па во клуб ресторанот во МКЦ поубави ги прават.
Најдобриот дел од покривањето на Пастрмајлијадата беше се освен истата. Тезгите со мед на плоштад, Исарот
, Штипјанките, ромската свадба која што не ја фотографираф затоа што ми беше предалеку, но јасно се слушаше музиката.
И за крај неколку фотки.
Ацид, оваа иста ко свирачите у Прилеп
Штипјанки владеат
Штандови има, ама народ преку ден слабо. Пастрмајлиите кои ги печеа во рестораните ги носеа до штандови. Беа мали и чинеа 50 денари.
И штандот на Чардак не ми се допадна. Можеби во ресторанот убави ги прават, ама на пастрмајлијадата не им беа добри пастрмајлиите. Па во клуб ресторанот во МКЦ поубави ги прават.
Најдобриот дел од покривањето на Пастрмајлијадата беше се освен истата. Тезгите со мед на плоштад, Исарот

И за крај неколку фотки.

Ацид, оваа иста ко свирачите у Прилеп

Штипјанки владеат