Пасивни или активни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има девојки на кои им е полесно да се пасивни, во тоа нема уживање. Сега не прам муабет дека треба рецки да си маваме кој што направил во текот на актот, па ај сега чекај да му вратам и јас. Задоволство е да се даде без да се чека некој да ви возврати. Барем јас така мислам.

А добро, што ако ете девојката на пример не е баш искусна, се срами да проба нешто, сака да ве задоволи, но се плаши да не ве разочара, па си вика: "Подобро јас да си лежам, нека прави се, само да не се избрукам"?
Дали би имале трпение со таква девојка или би ја откачиле за брзо ако видите дека не планира да се активира малку околу вас?

Во принцип не ме интересира.
Искрено, да ми се искомпајлира програма после сааати поминати во фрустрирање, пробување, буричкање по решенија на гугл групс и слично, ми е поголема катарза од било кој секс. Всушност програмирањето има многу сличности со ќарување на девојка.
Пробуваш кај една, пробуваш кај друга.....пробуваш кај н-та...додека не ми напише Build: 1 succeeded, 0 failed, 0 skipped

Е сега батки ебачишта, да ви кажам една битна ствар:
-Ако сакам женската во кревет да ми е активна, ќе најдам начин да ја активирам, па колку сака нека има погрешен став по тоа прашање. Ако не сакам, нема да се измачувам воопшто. Но не бидете готовани, не чекајте таа да превземе иницијатива за активност без вие да и дадете мотив. Размислете малку, ќе видите дека сум во право. Не верувам дека некое женско ќе остане пасивно ако силно те посака. Нема шанси. А за да те посака.....е за тоа треба труд!

па сакам дефинитивно девојка ми да е активна зш не бива све сам
нека прави и она нешто .....

Hiperaktivno stvorenje kako mene kaj moze da e pasivno,skoro uvek sum aktivna,vo epten retki slucai pasivna:)

Активно никако пасивно, да се испотиш од мавање. Па после да ти се приспие, мераци

Zavisi od momentite nekad pasivno e i dobro ednostavno ja uzivas pozata,a drugata strana se trudi da dozivees max zadovolstvo,ali posle toa treba akcija da vozvratis na partnerot.Zasluzil valjda.:baeh:

Абе кикирико една, на рандом типови (читај типки) налетуваме, немој така, само што некако по дифолт жените се научени (тоа по генот од бабите) да бидат испружени одоздола у мисијата, нели? Признааш ли дека поретки се оние кои знаат храбро да го јавнат "коњот Дорчо" како што им годи? :)

Да така е, ама и поима немаат што пропуштаат.:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom