Пасивни или активни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.539
Поени од реакции
35.639
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
divine напиша:
Acid напиша:

Желба на девојката, и труд на дечкото :wink:
Не зависи секогаш од дечкото, треба и девојката да вложи труд...
Неможе вие жените секогаш да сте пасивни учесници, лежејќи со раширени нозе и чекајќи оргазам.

Мистичен напиша:
Факт е дека жените се претежно "лежалки" (анатомски).

Za zal Misticen e vo pravo...poveketo devojki mnogu malku se trudat pri seksot i cekaat se od maskoto...i posle Archibald(taka si go vikam 8) im e kriv ako ne doziveat orgazam....iako barem od moe iskustvo pogolem del od devojkite dozivuvaat orgazmi i duri i prskaat pri svrsuvanje t.n. squirting(ova od licno iskustvo go znam)...hehehe

Ptolomej напиша:
Мистичен напиша:
Факт е дека жените се претежно "лежалки" (анатомски).

Za zal Misticen e vo pravo...poveketo devojki mnogu malku se trudat pri seksot i cekaat se od maskoto...i posle Archibald(taka si go vikam 8) im e kriv ako ne doziveat orgazam....iako barem od moe iskustvo pogolem del od devojkite dozivuvaat orgazmi i duri i prskaat pri svrsuvanje t.n. squirting(ova od licno iskustvo go znam)...hehehe
Pa sigurno vie na takvi devojki naletuvate pa zatoa imate takvo mislenje.
Ima i devojki koi se trudat isto kolku i maskite, samo treba da imate poveke sreka. zatoa sto se retki.................

Абе кикирико една, на рандом типови (читај типки) налетуваме, немој така, само што некако по дифолт жените се научени (тоа по генот од бабите) да бидат испружени одоздола у мисијата, нели? Признааш ли дека поретки се оние кои знаат храбро да го јавнат "коњот Дорчо" како што им годи? :)

Da priznavam. Eve ja na primer ne lezam, rabotam na slucajot celo vreme. Da ne ispadne deka jas se falam ama taka e. I voopsto ne gi sfakam devojkite koi samo lezat i cekaat tipot da ja zavrsi rabotata. Koe zaovolstvo im e nemozm da sfatam.....
P.S.nemoj da mi vikas kikirika :D :D :D

kikiki....tocno e deka ne se site "lezalki" (sum nacekal i takvi)...no fakt e deka poveketo se pasivni za vreme na seksot...a toa verojatno se dolzi na nekoja damnesna tradicija vkoreneta vo zenskiot gen...iako vo posledno vreme ima podobruvanje vo odnos na toa...t.e. devojkite se poaktivni za vreme na seksot

Морам да го потврдам мислењето дека сите налетуваат на одреден тип на карактери. Затоа се вика "зависи на кои си налетал". Кај мене на пример не се погодила ниедна "лежалка". А за "лежалките" можам да кажам дека најверојатно тоа им е од срамежливост и повлеченост па неможат да уживаат (не знаат што пропуштаат :wink: ).

:idea: Стратсвениот секс е многу многу подобар од спортивниот нели?

Кај мене на пример не се погодила ниедна "лежалка"

Хехех,абе Црвен Црвен,куче едно,хехе,абе каква лежалка беше малана од ... Ч)

Факт е дека и кај машките ја има таа појава,па само жените да работат,а машките лезетат,ја мислам дека динамика кај двајцата мора да има едино некој од двајцата да одмара едно време и да е стаен у stаnd by мод само кога едниот партнер ги исполнује еротските желбите на другиот.

Затоа јапанците имаат измислено машинче на кое двајцата си седнуваат, си подесуваат брзина, забрзување итн. и тоа ги ду*и. Тие треба само да се гледаат (освен и тоа ако не сакаат).

Читајќи една од постарите теми, наидов на мислења кои немаат врска со отворената, па еве ги префрлам тие во оваа тема.

Значи, на какви жени најчесто налетувате?
Пасивни или жени кои се трудат малку повеќе околу вас?

Дали сте од оние кои сакаат само да лежат и друг се да прави?

обично тоа се девојки кои не сакаат да трошат многу енергија на секс. јас повеќе ги сакам оние што не треба ти да им кажуеш шо да праат туку сами си знаат и се трудат за време на секс.

ја сакам да ми мрда, ама не многу.. да не ме шине..

онака, да си рипка, да си меша.. да грепка.. да мрда пред све..

ама и ако е пасивна.. ондак бушам.. ако ми се дигне, се разбира ;)

зависи од расположење,знам да збеснам..а знае и да ме фати мрза и да се мрцварам цело време,али и вака и така не е лошо:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom